بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه سونو های قبلی همه چی نرمال بود یدفعه آب دور جنینم خیلی کم شد نشتی هم ندارم میخواست دکترم زایمان زودرس کنه بچه رو بزارن توی دستگاه اما سونو همچین مشکلی رو نشون داد و قطع امید کردن و گفتن باید صبر کنم تا جنین توی شکمم فوت کنه 😭😭😭 دارم دیوونه میشم نمیدونم چی شده
نه سونو های قبلی همه چی نرمال بود یدفعه آب دور جنینم خیلی کم شد نشتی هم ندارم میخواست دکترم زایمان ز ...
به حرفشون نکن یه دکتر دیگه برو مگه میشه از اول سالم یهو اینجور بشه
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
اره حتی انومالی همه چی سالم بود یدفعه تو ۳۱ هفته اینجوری شد گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه کمکم کنه& ...
به حرف اینا اکتفا نکن دکتر دیگ برو