2777
2789

الان فقط نشون داد سونو های قبلی چیزی نگفتن؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فقط نشون داد سونو های قبلی چیزی نگفتن؟

نه سونو های قبلی همه چی نرمال بود یدفعه آب دور جنینم خیلی کم شد نشتی هم ندارم میخواست دکترم زایمان زودرس کنه بچه رو بزارن توی دستگاه اما سونو همچین مشکلی رو نشون داد و قطع امید کردن و گفتن باید صبر کنم تا جنین توی شکمم فوت کنه 😭😭😭 دارم دیوونه میشم نمیدونم چی شده

نه سونو های قبلی همه چی نرمال بود یدفعه آب دور جنینم خیلی کم شد نشتی هم ندارم میخواست دکترم زایمان ز ...

به حرفشون نکن  یه دکتر دیگه برو مگه میشه از اول سالم یهو اینجور بشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
به حرفشون نکن  یه دکتر دیگه برو مگه میشه از اول سالم یهو اینجور بشه

اره حتی انومالی همه چی سالم بود یدفعه تو ۳۱ هفته اینجوری شد گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه کمکم کنه 

اره حتی انومالی همه چی سالم بود یدفعه تو ۳۱ هفته اینجوری شد گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه کمکم کنه& ...

به حرف اینا اکتفا نکن دکتر دیگ برو