2821
2789
عنوان

ابروم جلوپدرشوهرم رفت😭😭

792 بازدید | 75 پست

پدرشوهرم ومادرشوهرم تازه ازکربلااومده بودن بعدشام کلی ادم دعوت کرده بودن ازهمه جای ایران فامیل دارن لرترک کرد عرب بلوچ..خلاصه کلی ادم خونشون بود.منوجاری هامم هرکدوم یکاریوانجاممیدادیم ازاونجایی ک من یکم پرروام وازکسی خجالت نمیکشم من چایی اوردم بعدمن ی شلوارلی یخی بایه بلوزکوتاه پوشیده بودم بزورتاپایین نافم میومدپایین چون گرمم میشه بعدرسم ماترکایجوریه ک عروسابایدچادرکمرشون ببندن.خلاصه چایی واوردم تعارف کردم خم شدم باعموی شوهرم حرف میزدیم میخندیدیم نگوگره چادرشل بودهمین ک خم شدم چادرازکمرم افتاد😞😞😭همه نگاهاسمت من پدرشوهرم سرشوانداخت پایین همه زدن زیر خنده چون واقعامن بلدنبودم ببندم خواهرشوهرم ازاشپزخونه میزدتوسرش باخنده میگف بیااینجادیوونه چیکارکردی برادرشوهرام همه ازخنده کبودشوهرمم داشت فرشوگازمیزد.خیلی حس بدی بودلامصب😭😶😂

تو کرونا رفتن کربلا؟

مگه تعطیل نیس؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فكر نميكنم اين آبرو ريزي واقعاً مهم باشه برات، هست واقعاً؟

جاريهاتونم همينجوري ميپوشن داخل مراسم رسمي؟

اميدي هست... چون خدايي هست...هروقت كم آوردي فقط به آسمون نگاه كن...👻اونارم ولشون كن بزار توهم بزنن خودشونو بزنن به اون راه بزار فكر كنن تو ابله هستي...راه خودت رو برو... بهترين خودت باش @@@از موش كور توقع ديدن نداشته باش بزار زير خاك خودش بچرخه و حال كنه😂🤣 تو نيازي به توجه هيچ كس نداري بجز خدا و اونهايي كه اون بخواد پس اگر خوبي كردي نديدن اگر حق اتو خوردن و ذوق كردن غصه نخور اينا ميگذره ببين كجا رو ميگيرن ... دنده زندگيتو به موقع عوض كن💐بقيه اشو خلاص برو 😂

لخت ک نبودی، چادر وا شده، شلوار تنت بود دیگه

خنده ی درحد کبودیه اونا خیلی ضایع بود 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ینی حجاب ندارین ولی چادره باید باشه دور کمر؟؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

یکی یکی مردم می میرند،میناوند  و بقیه،از کربلا اومدن دعوتی گرفتن،بعد تو چایی می دادی،بعدشم لباس درست حسابی بپوش،

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

ن رفتن تازه برگشتن

بعدشم مهمونی از همه جای ایران داشتید؟ 

نمی‌ترسید یا واکسن زدین؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
2825
2823
2791
2779
2792