2777
2789
عنوان

تبریک روز مادر به مادرشوهر

1980 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها، من توی شهر غریبم، کاری به تیکه های مادرشوهرم ندارم که سپردمش به خدا، ولی من ماه قبل کرونا گرفتم خیلی سخته تو شهر غریب دست تنها با یه بچه که هر دو کرونا گرفتیم، و خانواده شوهرم اصلا خبر نگرفتن ازم، مادرشوهرم دوبار زنگ زد در حد سی ثانیه 

حالا من نمیدونم بخاطر همون دو تا زنگ بهش زنگ بزنم و تبریک بگم یا نه، غریبه ها برام بهترن از ایشون 

میشع نظراتتونو بدونم جای من بودین چیکار میکردین؟ 

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد

زنگ میزدم و ی تبریک میگم فقط

من ی دختر شاد و پرانرژیم 😻  💞💋 و بهترین دخمل مامان بابا 🥰⁦👨‍👩‍👧⁩ و مهربون ترین خواهری🦄🌸 و خاله ی دوتا گل پسر ماه🤩💋⁦👩‍👦‍👦⁩خیلی باارادم و ورزشکار🤸‍♀🤾‍♀🧘‍♀, هرروزه در حال رقص و ایروبیک و رژیم🤸‍♀💃کاهش وزن نه کیلو در چهل و پنج روز😘💪،تو آشپزی و کیک و دسر حرفی برای گفتن دارم 😎🍧🍰و خدارو شکر عالیه😍، دانشجوام و خانوم وکیل آینده👩‍⚖،کارای هنری انجام میدم و درآمد زایی دارم  💖😻هیچ چیز نمیتونه مانع رسیدن من ب هدفم بشه 🤘💖 🌹💝💕💌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تولد منم گفتن شماره کارت بده پول بریزیم

حالا منم شب زنگ بزنم میگم شماره کارت بده پول بریزم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
خداروشکر نزدیکش نیستی ی زنگ بزن چه اشکالی داره

ما توی یه شهریم با اقوام همسرم

من غریبم و خانوادم اینجا نیستن

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد