2777
2789
عنوان

جواب شوهرمو چی بدم

590 بازدید | 40 پست

بچه ها از دوازده شب دارم سعی‌میکنم بخوابم. اما خوابم نمیبره.‌فکرم درگیره

برای همین گفتم بیام‌ازتون‌بپرسم ببینم چیکار‌کنم.

اوضاع مالیمون خوب نیست. و چندهفتست که یکمی بهتر شده و اونم داریم قسط و قرض هامون رو صاف میکنیم.تو این چند سال خرید درست حسابی نکردیم. و همش صرفه جویی کردیم.و من انقدر مراعات کردم که شوهرم یه جورایی عادت کرده به این کم خرج بودن من.

اینارو گفتم که بدونید و درست و حسابی قضاوت کنید.

برای روز مادر میخواستم برای مادر خودم و مادرشوهرم روسری بگیرم که دوتاش بشه ۳۰۰ تومن. که هم روسری خوبی گرفته باشم. هم زیاد گرون نشه برامون.

دیشب خواهرشوهرم به شوهرم پیام داده و گفته بیا باهم پول بزاریم یه میز بخریم برای مامان.

شوهرمم بهش گفته من میخواستم چیز دیگه بگیرم. و بهش گفته حالا بهت خبر میدم. حتی گفته انقدر ندارم.که خواهرشوهرم گفت: مامان گفته یه کادو معمولی که بخواین بگیرین ۲۰۰ تومن میشه. پس همونو پول بزارین اینو برام‌بخرین.

*میز که میخوان بگیرن نفری ۳۵۰ میوفته.

که واقعا برای ما با این خرج های گرون و درامد معمولی و دوتا بچه بازم زیاده. تازه مادر خودمم هست.

و منم همیشه میگم نمیخواد برام کادو بگیری که زیاد برامون سنگین نشه.

و این شده عادت.

الان شوهرم‌میگه چون مامانم گفته بیاین بگیرین اگه‌نگیریم زشته. منم این وسط حرصم از خودم‌گرفته که انقدر کم خرج بودم.شوهرم به من اهمیت نمیده و براش زشت نیست که برای من چیزی نخره.

از طرفی خوشم نمیاد مادرش سفارش داده و نگاهی به جیب پسرش نکرده.

به نظرتون چی‌بگم به شوهرم که بدون دعوا مسئله حل بشه. و دلخوری‌پیش نیاد. امشب خونه خواهرشوهرم همه دعوتن. لطفا بگید چیکار‌کنم 

بگو روز زنم هست و این ومیخوام

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه این حرفاتو بی دعوا میتونی ب شوهرت بزنی 

فقط ب لحنت بستگی داره و اینکه چطور اب و تابش بدی

بگی من ب فکر زندگیمونم ک میگم برای من کادو نگیر وگرنه مگه من دل ندارم و اینا....ک حالا بخایم چنین خرجی برای مامانت کنیم

بگو مامانتم بفهمه ما انقد تو فشاریم قطعا راضی نمیشه ب این خرجا

ببین عزیزم با مردالج بازی کنی همه چیز بدتر میشه فکر میکنه چون مادرشه نو مبخوای خسادت کنی کلا مردا رو مادرشون حساسن....فعلا کاری از دستت برنمیاد بگو هر جور خودت صلاح میدونی فقط واسه مادرت خودتم حتما حتما بخر و همچنین بجور تو گوشش کن ک روز زن هست واسه خودتم بخره ..ولی اصلا واسه اون میز خودتو ناراحت نشون نده 

چند نکته! چ مادر پر رو و نادونی ک ورداشته گفته اگه اینقد بدین اینقد میشه ب جاش فلان کارو کنید! نادون و احمقه، شاید یکی خواس گل بت کادو بده ...

دوم چ خواهر شوهر نادونتر و بی سیاست تری ک حرف از مادرش زده میتونست از زبون خودش بگه اسمی از مادرش نبره ک میز درخواست کرده

سوم... خیلی وقته دارم  ب این نتیجه میرسم ک زنی ک خرج نداره ارج نداره.‌.. حتی میخواستم تاپیک بزنم در موردش اما حوصلم نمیشد

خداجونم❤ بابت داشته ها یِ کوچیک و بزرگی ک بهم دادی و قدردانش نبودم؛ الان یهویی شکرت🙏🙏🙏فاطی منفرد & سارا فکور😭😭😭😭کجایید؟؟؟
اره منم گفتم بهش گوشی میخوام. میگه باشه ولی فعلا که چیزی نگفته

خرید کاریش نداشته باش

از این به بعد هم بیشتر به خودت برس

هرچی لازم داشتی بخر 

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂