2777
2789

بیایین یکم انگیزه بدین حداقل ۲ سال ونیم میگذره از زایمانم .وزن قبل بارداریم ۵۲ ک خیلی راضی بودم اخرای حاملگی ۷۲.۵۰۰ شدم بعد زایمانم یه مدت طولانی ۶۲ کیلو موندم الانم تقرییا ۶۸ کیلو هستم ک دارم ۶۹ کیلو میشم  ،بیشتر اضافی وزن هم شکم وپهلو هام هست .البته کرونا باعث شد از ۶۲ بیشتر بشم.کسی اطرافتون بوده ک بعد زایمان بتونه هیکلشو درست کنه با ورزش ورژیم.

چون همش تو خونم بخاطر اوضاع  و هوای سرد اصلا اراده قوی ندارم واسه رژیم

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ولی با کلاس ورزش..الانم که شکر خدا مثل قبل شدم

کلاس و...ک فعلا نمیشه بیرون رفت.شما چند کیلو اضافه وزن داشتین چقد طول کشید لاغر بشین ،؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
کلاس و...ک فعلا نمیشه بیرون رفت.شما چند کیلو اضافه وزن داشتین چقد طول کشید لاغر بشین ،؟

من با ۵۵ شروع بارداری ام بود .حدود ۲۰کیلو بار اول اصافه کردم..

بعد تا. ۶۷اوندم..دوباره حامله شدم..اینبار دوازده کبلو..با کلاس ورزش به ۵۸رسیدم..الان باز ۶۱...یک ساله تو خونه ام همه اش

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان

من خودم تو خونه از۱۰۶ رسیدم ب ۷۵

تا ۶۰ هم ادامه میدم

قدت چنده؟

من ۱۷۰ ام

از۶۰ ب پایین دیگ خییییلی لاغرمیشم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
من خودم تو خونه از۱۰۶ رسیدم ب ۷۵ تا ۶۰ هم ادامه میدم قدت چنده؟ من ۱۷۰ ام از۶۰ ب پایین دیگ خییییل ...

چطوری میشه بگی

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟
چطوری میشه بگی

سال اول ک کلا اصن کاری نکردم ناامید بودم

سال دوم شروع کردم کم کم رقص  اومدم ب ۹۰اینا

بعدکالری شماری رو شرو کردم همراهش رقص و ورزشای بدنسازی تو خونه هرروزیساعت 

رسیدم ب۷۲

یمدت شدیییید پرخوری کردم شدیدا

رسیدمب۸۴

باز شرو کردمالان۷۵ ام

دیگ حوصله کالری شماری ندارم 

فقط هیچی نمیخورم

کربوهیدراتم کلا حذف شده

هرروزم یساعت رقص آذری و عربی

البته سرگیجه و افت فشار دارم ولی قابل کنترله

هرروز مولتی ویتامین میخورم

بعد ورزشم چای سبز بادارچین و زنجبیل میخورم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
من خودم تو خونه از۱۰۶ رسیدم ب ۷۵ تا ۶۰ هم ادامه میدم قدت چنده؟ من ۱۷۰ ام از۶۰ ب پایین دیگ خییییل ...

میشه بگی چطوری

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
میشه بگی چطوری

گفتم یکم بالاتر عزیزم

سال اول ک کلا اصن کاری نکردم ناامید بودم سال دوم شروع کردم کم کم رقص  اومدم ب ۹۰اینا بعدکالری ...

مرسی توضیح دادی   

گر تو با بد بدکنی، پس فرق چیست    ... ...... نصف “مهم نیست” هایی که میگم خیلی هم مهمه،نصف “بیخیالش” هایی هم که میگم هنوز تو فکر و خیالم هستن، نصف “به من چه” ها به من اتفاقا مربوطن و اکثر “نمیدونم” ها رو میدونم،فقط حسش نیست میفهمی؟
گفتم یکم بالاتر عزیزم

منم الان نزدیک ۹۰ هستم قدم ۱۷۲ میشه بگی چی بخورم چی نخورم تا لاغربشم

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
منم الان نزدیک ۹۰ هستم قدم ۱۷۲ میشه بگی چی بخورم چی نخورم تا لاغربشم

بخدا من دیگ هیچی نمیخورم

اشتهام کلا کور شده

چن روز اولش سخت بود

اصن اگ سرگیجه نگیرم یادم نمیفته ک توانایی بنام غذاخوردنم دارم

برنج ،نون،شیرینیجات،هله هوله،کلا تعطیله حتی یذره نمیخورم

چربی نمیخورم

ولی خرما زیادمیخورم تقریبا۱۰تاهرروز

میوه میخورم ولی کم

یدونه وعده پروتیین دارم مث تخم مرغ یا مرغ هم میخورم

گاهی ام کنسرو لوبیا عدسی و ...

بجای نون لواش از ورقه کلم سفید استفاده میکنم

بخدا من دیگ هیچی نمیخورم اشتهام کلا کور شده چن روز اولش سخت بود اصن اگ سرگیجه نگیرم یادم نمیفته ک ...

پس نان و برنج نمیخوری کلا غذا چی میخوری

پس نان و برنج نمیخوری کلا غذا چی میخوری

هیچی

خرما

شیر قهوه

کلم سفید

میوه های باقند کم

گوجه

تخم مرغ

گوشت مرغ و گوسفند

تن ماهی و ماهی

اینا چیزایی هستن ک میخورم

ولی خیلی کم

خییییلی کم

کلا چیزایی ک کربوهیدرلتشون کم باشه