2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی بدون درد

93 بازدید | 11 پست

خانومای گلم کی خارج از ایران زایمان کرده؟ کدوم کشور بوده. چه جوری بود. راضی بودید. 

من چند تا کلیپ که نگاه میکردم تو یوتیوب دیدم (اسپانیا) مادرا  بعضی هاشون درد ندارن بعضی هام فقط چند ثانیه آخر که بچه داره میاد بیرون یکم درد میکشن. 

پرستارا و دکتراشم خیلیییی خوش اخلاق و مهربون بودن همش با مادر میگفتن و میخندن و همش پیشش بودن . خیلی لذت بردم. 

چون چند تا تجربیات دوستان رو که تو سایت نی نی خوندم گفته بودن ما خیلیییی درد کشیدیم و اذیت شدیم. جریان چیه 

اینجا ایرانه 

متاسفانه متخصص هایه ایرانی مث سگ وحشی با ادم رفتار میکنن

من 18ساعت درد طبیعی کشیدم آخرش همسرم با حکم ریس بیمارستان فرستادم سزارین 😑😑😑

خیلی افتصاحه زایمان طبیعی توایران 

اکثر بچه ها تو لوله گیر میکنن و خفه میشن یا دست و پاشون میشکنه یا ایست قلبی میشکن (خدا نصیب هیچ انسانی نکنه )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرستارودکتربایدجدی وسرسخت باشه جون ۲تاادم دستشونه الکی که نیست اونایی که زورندارن بزنن دردمیکشن کسای ...

بستگی به تکنولوژی هم داره. تو کلیپش نشون میده دوتایی باهم ورزش میکنن. همسر کنارش. اکثرا بدون درد بودن 

اینجا ایرانه  متاسفانه متخصص هایه ایرانی مث سگ وحشی با ادم رفتار میکنن من 18ساعت درد طبیعی کش ...

خدالعنتشون کنه عرضه ندارن مادرو سریع سزارین میکنن. 

اسپانیا به نظرم علم پزشککیش باید خوب باشه اکثرا خیلی کم درد نداشتن. پرستاراهم باهاشون میگفتن و میخندیدن حین زایمان 

خدالعنتشون کنه عرضه ندارن مادرو سریع سزارین میکنن.  اسپانیا به نظرم علم پزشککیش باید خوب باشه ...

عاره عزیزم اصلا تو خارج هیچ کس حاضر نیس سزارین بشه همه طبیعی و....

ولی متخصص هایه ایرانی علم ندارن و جونه مادر و نوزاد رو ب خطر میندازن 

عاره عزیزم اصلا تو خارج هیچ کس حاضر نیس سزارین بشه همه طبیعی و.... ولی متخصص هایه ایرانی علم ندارن ...

متاسفانه اگه هم خدایی نکرده بچه رو بزنن ناقص کنن یا هر چیزی.... میندازن تقصیر مادر و خوش که بچت خودش مشکل داشت. من که اصلا ایران زایمان نمیکنم 

ای بابامن حاضرم تابچه داشته باشم همشونوخونه بزام هرچی میکشیم ازتکنولوژی میکشیم

نه برای چی بد باشه. اینا بلد نیستن ازش استفاده کنن الکی فقط ادعا دارن پزشکیشون خوبه