مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
من یبار داشتم میرفتم ارایشگاه داداشم فک کردم تنهاس نگو دوستش اونطرف نشسته بوده (خیلیم پیش دوستش خودمو با حجب و حیا نشون داده بودم)رفتم تو محکم گفتم یالااااااا حاجی مصطفییی دیدم پسره ب افق خیره شده منم زود محو شدم از صحنه
میپرم دلهره کافیست خدایا توببخش...خودکشی دست خودم نیست خدایا تو ببخش...خودکشی مرگ قشنگی که ب آن دل بستم...دسته کم هردوسه شب سیر به فکرش هستم...گاه و بیگاه پرازپنجره های خطرم...به سرم میزند این مرتبه حتما بپرم...
به عنوان اسطوره سوتی در خدمتتون هستم...پسرخالم خیلی رسمی خواست بهم دست بده تو جمع زدم قدش فکر کردم های فایو میخوادبکنه😂 جالب اینه که اصلا دوکلمه هم درسال حرف نمیزنیم باهم نمیدونم این های فایو لعنتی از کجا اومد تو ذهنم😑
انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲
میپرم دلهره کافیست خدایا توببخش...خودکشی دست خودم نیست خدایا تو ببخش...خودکشی مرگ قشنگی که ب آن دل بستم...دسته کم هردوسه شب سیر به فکرش هستم...گاه و بیگاه پرازپنجره های خطرم...به سرم میزند این مرتبه حتما بپرم...
ها یادم اومد...من هرازگاهی بلند فکر میکنم...بعد یه شوهر خاله دارم زیاد قمپز در میکنه یبار تو جمع فامیلی داشت از وجناتش میگف منم سرم تو گوشی بود بعد یهو گف شکر خدا پول بزرگی دستم اومده میخوام بیزینس بزرگ راه بندازم خارج کشور دست زهره رم(خالم) بگیرم ببرم خارج با خودم...سرم همچنان که تو گوشی بود تو دلم گفتم هه شتر در خواب بیند قرمه سبزی...سرمو اوردم بالا دیدم جمعیتیست نگاه ها رو من و مثه اینکه بلند فکر کرده بودم😐😐 سه ساله اون خالمو و شوهرشو ندیدم
انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲