2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم.توروخدا بیایی هرکی باهرچی خودشولاغر کرده بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3406 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

1لیوان عرق زیره سیاه+نصف آب لیمو+3 ق غ تخم شربتی+1پارچ آب.همه را مخلوط کن بزار یخچال.هر روز ناشتا یه لیوان بخور تا 40 روز بعد 5روز استراحت کن دوباره بخور.میانگین ،5 تا 10 کیلو کم میشه.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

عزیزم من اینجور بودم با اب هم چاق میشدم بعد فهمیدم بلغم خونم غلبه کرده ، طبق دستور طب سنتی لبنیات و سردیجات رو از غذام حذف کردم ،، گرمیجات سیاهدونه و عسل، زنجفیل استفاده میکنم وزنم خیلی اومده پایین 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

کنار غذات هم حتما از سالاد کلم استفاده کن،،با ابلیموی طبیعی و سیر رنده شده 

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏

کالری شماری روزی ۱ ساعت ورزش حذف قند و شکر و شیرینی جات.در هفته ۲ الی۳ بار برنج ۶قاشق.نون کم.شیر و پنیر و همه چی کم چرب.

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

دم نوش چای سبز روزی ۱ لیوان همراه زیره و زنجبیل.

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....

بیا تاپیک بامداد خمار اونجا خیلی خوبه با بقیه دوست میشی انرژی و روحیه میگیری 

من با رژیم کالری شمارو ورزش یا رقص از 74 در عرض 5 ماه 65 شدم عزیزم. قرص اسلیم کوییک کاملا گیاهی هست ...

اشتهات چطوره عزیزم...من امروز ازصبح دوباره تصمیم به رژیم گرفتم...شب اعصابم بهم ریخت...نشستم یه بشقاب برنج خوردم...😅😅😅

اشتهات چطوره عزیزم...من امروز ازصبح دوباره تصمیم به رژیم گرفتم...شب اعصابم بهم ریخت...نشستم یه بشقاب ...

کم شده کنارش دمنوش زیره و چای سبز و عرق زنیان هم میخورم کمک میکنه. 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟
بیا تاپیک بامداد خمار اونجا خیلی خوبه با بقیه دوست میشی انرژی و روحیه میگیری 

من  نتونستم عضو بشم چه جوری برم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

شوهرم اصلا باشگاه و پیاده روی نمیذاره...

دیگه کلافه ام...میخوام فقط یه چیزی باشه اشتهام رو واقعا صفر کنه...اصلا هیچی نخورم...خسته شدم از اندامم... شوهرم لاغر و خوشتیپ...همه فکر میکنن من سنم از اون بیشتره

من  نتونستم عضو بشم چه جوری برم

میخوای اونجا تگت کنم؟