2777
2789

خواهش میکنم بیایین تجربه هاتو نو از لاغر شدنتون بگین.چه اونایی که قرص استفاده کردن و یا با هر روش دیگه...همش میام رژیم بگیرم طاقت نمیارم و شروع میکنم به خوردن غذا....دیگه کلافه شدم...خواهشا تبلیغ کننده ها نیان

غم و غصه😐💔

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیا چاقیتو بده من لاغریم مال تو 

خواهر منم خیلی لاغره خودشو به اب و اتیش میزنه تا یکم چاق شه😂

خدایا               دلم را کسانی شکستند که هرگز را‌ضی به شکستن دلشان نبودم        از آدم هایت نمیگذرم    از دل سنگشان     از جنبه نداشتن هایشان    از همه ی خوبی هایی که دلشان را زد                     خدایا            از خودم هم نمیگذرم حق من این همه مهربان بودن و احساس داشتن نبود     حق من اینهمه تنهایی نبود     خدایا من با آدم هایت بد نبودم      اما بد کردن       آنها را به تو واگذار میکنم........

برا من این موارد بشدت تاثیر گذار بود

قبل از ساعت ۷ شاممو میخوردم

نهایتا ۸ قاشق برنج میخوردم

با چای قند نمیخوردم و شکلات و شیرینی هم کنسل

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍

من با رژیم کالری شمارو ورزش یا رقص از 74 در عرض 5 ماه 65 شدم عزیزم. قرص اسلیم کوییک کاملا گیاهی هست الان 4 روز میخورم خیلی خوبه. بوی گیاه میده و تایید وزارت بهداشت داره من از داروخانه بیمارستانم خریدم 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا و در آن باغ کسی می خواند که خدا هست دگر غصه چرا؟؟

فقط رژیم دکتر ... خیلی تنظیم شده هر ۱۵ روز ۳ کیلو کم میکردم ..که میشد ماهی ۶ کیلو ... اسم دکترم محمد ارایی هست ..

پیشنهاد میدم بری پیش دکتر و اراده کنی تا بخواستت برسی

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹