2777
2789

بله.خبر میدن.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه یه ساعت فاصله داریم بازم خبر نمیدن اما دیگه دستم اومده چه روزایی میان.تا کی میمونن

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
نه خبرنمیدن حتی دورهم هستن یه دفه دیدی ساعت هشت شب اومدن منم شام ندارم

شاکی نمیشی؟

به شوهرت چیزی نگفتی؟

من که میگم پشت اونا درمیاد میگه توقع نداشته باش خبر بدن

شاکی نمیشی؟ به شوهرت چیزی نگفتی؟ من که میگم پشت اونا درمیاد میگه توقع نداشته باش خبر بدن

دقیقامیگه سرعت عملتوبالاببر😑😂گفت کلاهمینجورین.بحثمون میشه هی پیشاپیش میگم زنگ بزن ببین میان یانه

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

خخخخ این ک چیزی نیس مادرشوهرم حتی وقتی دم در خونه میرسه در نمیزنه میخواد در هل بده بیاد تو ک متاسفانه در اونطوری نیس 🤣🤣🤣و مجبور میشه منو صدا کنه تا درو زود باز کنم 

فک کنم میخواد منو غافلگیر کنه 😅😅🤣🤣

ببین عزیزم تو داری خودتو اذیت میکنی.دشمنی ایجاد میکنی.و بدتتر از همه شوهرتو بدبین میکنی نسبت ب خودت.بجای اینکارا اولا با شوهرت صحبت کن.بگو من خونه مامانمم بدون هماهنگی نمیرم چون بدون رودربایستی ممکنه با بابام خلوت کرده باشن.توام هرموقع خاستی بری خونه مادرشوهر حتما زنگ بزن.و در اخر ب مادرشوهرت ب وقت مناسب و درغیاب شوهرت بگو از مهمون سرزده خوشم نمیاد.خودمم جایی سرزده نمیرم.توقع نداشته باش شوهرت ازت دفاع کنه چون اون اگه وابسته نبود اونجا نمیساخت خونه

ببین عزیزم تو داری خودتو اذیت میکنی.دشمنی ایجاد میکنی.و بدتتر از همه شوهرتو بدبین میکنی نسبت ب خودت. ...

عزیزم با شوهرم تا حالا هزار بار صحبت کردم منتها این قضیه رو متوجه نمیشه اصلا

صحبت باهاش بی فایدست

به خدا من هرموقع خواستم برم پاییم خبر دادم، همیشه خواستم دعوتشون کنم زنگ زدم ولی اصلا نمیفهمن

فصولی دیگه دلیل منطقی نمیخواد که، ادم فضول فضوله