2777
2789
عنوان

خستم از دست خانواده‌ی شوهرم😩

1279 بازدید | 50 پست

واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه، منم ادمم میخوام راحت باشم.

پیرو تاپیک قبلیم رفتم همه چیزو به شوهرم گفتم ضمن اینکه اول اون زنگ زد و فهمیدم مادرشوهرم بهش زنگ زده گفته که زنت خونست و جواب نمیده!!!

حالا که به شوهرم گفتم شاکی شده که تو میدونستی اومدی بالا بشینی و وقتی نزدیکی کسی بهت خبر نمیده که میخواد بیاد خونت و تو داری بین من و خانوادمو خراب میکنی و از این به بعد رفتارمو باهات عوض میکنم!!!

واقعا کلافه شدم

دلم میخواد از این به بعد همش با لباسای پوشیده و شال بشینم توو خونه اگه هم شوهرم شاکی شد بگم چون ممکنه هر آن خانوادت بریزن اینجا😐

واقعا نمیدونم چیکار کنم حوصله بحث نداشتم که ماشاءالله باز شوهرم بهونشو پیدا کرد

خواهشاااا نگید میخواستی خودت قبول نکنی اونجا بشینی

اگه راهکاری دارید بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه چیزی که من متوجه شدم اینه که تو مشکلات هم سرهای شما اصلا اهل صحبت کردن و گفتگوی منطقی نیستند پی چاره ای نیست جز این که بگم از اون خونه نق مکان کنید به یه جای دور 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

همین الان داشتم گله میکردم به خدا که با مادرشوهر زندگی میکنم هی روزگااار

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

من فقط  ارزو میکنم یه روزی مادرشوهرت لال شه زبونش دیگه به بدگویی از تو نچرخه نمیدونم چرا این مادرشوهرا عقدهاشون از اینکه شوهراشون آدم حسابشون نکردن رو سر بچه هاشون پیاده میکنن یکسری میکنن زن از چشم پسر بیوفته به شوهرت بگو همینه که هست می خواست زیاد فضولی نکنه تا بی احترامی نبینه

خواهشا نگید نداره خواهر من 

از اول نباید قبول میکردی 

کارتونم زشت بوده اگه تو خونه اونا نشستین طرف حق خودش میدونه که به خونش رفت و امد کنه

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
همین الان داشتم گله میکردم به خدا که با مادرشوهر زندگی میکنم هی روزگااار

خیلی سخته تو یه ساختمان باهم زندگی کردن 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

خونه برای پدر شوهرته یا شوهرت؟اگه برای پدر شوهرته که کارت خیلی زشته‌رفتی مفت نشستی درم قفل میکنی روشون.بعدشم چرا نگیم از اول میدونستی.خب گلم از اول دقت کنید که بعدا کدورت پیش نیاد.

اگرم خونه برای همسرته بگو عزیزم درسته نزدیکیم ولی شاید من لخت باشم.شاید دارم بدنمو شیو میکنم.به هر حال باید قبلش در بزنن دیگه.

در کل اینکه در و باز نکنی خیلی زشته خییییلی.همسرت حق داره ناراحت شه.

خیلی سخته منم ۷ سال بد بختیو  بیچارگی گشیدم ازدستشون

چند ساله جداییم 

دوباره پدرشوهرم مبگه میخوام چند طبقه بخرم همه یه جا زندگی کنیم 

من به همسرم گفتم بخوای این کارو بکنی من طلاق میگیرم نمیتونم دیگه

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

خونه برای پدر شوهرته یا شوهرت؟اگه برای پدر شوهرته که کارت خیلی زشته‌رفتی مفت نشستی درم قفل میکنی روش ...

عزیزم شما هیچوقت باهاشون زندگی کردین 

واقعا خیلی سخته خیلی چه فرقی داره خونه برا کی باشه وقتی ارامش نداشته باشی

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

عزیزم شما هیچوقت باهاشون زندگی کردین  واقعا خیلی سخته خیلی چه فرقی داره خونه برا کی باشه وقتی ...

من اصلا نخواستم زندگی کنم.و قبل از ازدواج ب این قضیه فکر کردم.حتی خواستگاری هم داشتم‌که شرطش این بود که تو یه ساختمون زندگی کنیم با مادرش جواب رد دادم.من میدونم سخته.ولی کسی که انتخاب میکنه زندگی کنه باید به این چیزا هم فکر کنه دیگه عزیزم