2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیایید دورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 388 پست
الهی بسلامتی  انشاالله هردوتون صحیح و سالم باشید  منم هفته پنجممه واقعااا سختمه چطوری تح ...

مرسی عزیزم ان شاالله نی نی شماهم سالم بیاد بغلت 

منم اون دوران رو گذروندم و ۸ کیلو کم کردم 

به امید روزی ک دستای کوچولو و نرمش رو تو دستت بگیری میتونی تحمل کنی عزیزم 

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۲۲ هفته هستم نی نیم پسره ولی در کل سخته بارداری 

عزیزم🥰😍 ان شاءالله ک خوش قدم باشه 

هیچ چیز آسون نیس مخصوصا این لذت شیرین مادرشدن  .. اسم چی انتخاب کردی ؟

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
منم ۱۱ ام ان شاءالله به سلامتی عزیزم

مرسی عزیزم همچنین ان شاءالله  ک واسه شماهم زود بگذره 

منم‌ ۳۹ هفته

هنوز زایمان‌نکردید؟ بچه چندمتونه؟

وای توروخدا  کو تا ۴ ماه حالا اولاشم 🙁 گشنمه غذا میخورم بعدش ب غلط کردن میوفتم

اره خداییش حاملگی دیر میگذره ولی من بهم گفتن احتمال سقط دارم الان هربار حالم بخاطر بارداری بده خداروشکر میکنم

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
سلام منم اول هفته سیزدهم دوروز دیگه میرم سونو ان تی خیلی دلشوره دارم دعا کنیدبرام

نگران نباش عزیزم چرا نگران باشی؟

مرسی عزیزم ان شاالله نی نی شماهم سالم بیاد بغلت  منم اون دوران رو گذروندم و ۸ کیلو کم کردم&nbs ...

فداتشم عزیزم ممنونم از دعای قشنگت همچنین 

انشاالله همه نی نیا و مامانا صحیح و سالم باشن زیر سایه امامزمان

عزیزم🥰😍 ان شاءالله ک خوش قدم باشه  هیچ چیز آسون نیس مخصوصا این لذت شیرین مادرشدن  .. اس ...

ممنونم گلم فداتم 

من شوهرم آیهان خودم نویان ایلیا هنوز موندیم کدومو بزاریم شما میخوایین چی بزارین؟ 

وای نفس منم بالا نمیاد بخدا خسته شدم از بس در راه دسشویی بودم 😬😬 میخام تنبلی کنم نرم نمیشه

نه اصلا اینکارو نکنی ها

نگهداشتن ادار تو بارداری خیلی سریع میتونه منجر ب عفونت اداری بشه ک دور از جون روزگارتو سیاه میکنه اون وقت میگی کاش ۲۴ ساعته دسشویی بودم ولی عفونت نمیگرفتم

ممنونم گلم فداتم  من شوهرم آیهان خودم نویان ایلیا هنوز موندیم کدومو بزاریم شما میخوایین چی بزا ...

منم پسر شد آیهان

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اره خداییش حاملگی دیر میگذره ولی من بهم گفتن احتمال سقط دارم الان هربار حالم بخاطر بارداری بده خدارو ...

خدانکنه ایشاالله نی نیتو صحیح و سالم تو بغلت میگیری بزودی الهی هم تن خودت سالم باشه هم نی نیت عزیزدلم

ممنونم شمام همینجور. دوم شما چی؟

منم دومم اذیت نمیشید با بچه اولتون از من ک خیلی اذیتم میکنه کوچیکه ۲سالشه ولی خب از وقتی شکمم اومد بالا سعی کردن با بچه توی شکمم اختش بدم الانم خیلی دوست داره داداششو