2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیایید دورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 388 پست
الهی بسلامتی  انشاالله هردوتون صحیح و سالم باشید  منم هفته پنجممه واقعااا سختمه چطوری تح ...

من تو خود دسشویی هم حس میکنم جیشم میاد واقعا خیلی سخته و زمانی که دراز میکشم انگار نفسم بالا نمیاد با این که اصلا شکم ندارم

الهی بسلامتی  انشاالله هردوتون صحیح و سالم باشید  منم هفته پنجممه واقعااا سختمه چطوری تح ...

به چهار ماه برسی کلی بهتر میشه حالت

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم ۳۰هفتم امروز بهداشت گفت وزنت یهو خیلی بالا رفته😂👍

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
الهی ب سلامتی نی نیت چیه؟ طبیعی میخوای یا سزارین؟

مرسی عزیزم پسره طبیعی میخوام از سزارین خیلی میترسم  شماهم باردارید؟

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
مبارکت باشه عزیزم طبیعی زایمان میکنی؟

مرسی عزیزم اره اگر خدا بخواد

منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیت‌کِه‌سَخت‌تَرشد‌‌) دَستکِش‌هایِ‌بوکسِتو‌مُحکَم‌تر‌بِبَند🦋✨💕      مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
از اول حاملگیم تا موقع زایمانم از خدا میخوام هم شما همه همه منتظرا دامنشون سبز بشه😍😍

من ک دامنم سبزنمیشه 😔.....واس امضام منظورم ممنونتم

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
من تو خود دسشویی هم حس میکنم جیشم میاد واقعا خیلی سخته و زمانی که دراز میکشم انگار نفسم بالا نمیاد ب ...

وای نفس منم بالا نمیاد بخدا خسته شدم از بس در راه دسشویی بودم 😬😬 میخام تنبلی کنم نرم نمیشه

مرسی عزیزم پسره طبیعی میخوام از سزارین خیلی میترسم  شماهم باردارید؟

بله عزیزم من هفته ۲۰ هستم

نی نی منم پسره😍

اسمشو چی میذاری؟

من خیلی دلم میخواد طبیعی زایمان کنم ولی ترس شدید دارم نمیدونم چیکار کنم 

میشه عکس سیسمونی بدین صرفا جهت ایده

من هیچی نخریدم براش 

فقط یه پتو بافتم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️