2777
2789
عنوان

قلبم میخواد بیاد تو دهنم :)

186 بازدید | 20 پست

امروز ثبت نام کنکور دارم :d 

صبح مامانم یه دعوا راه انداخت و کلی فحش اون هم تو خیابون:|

منم واسه اینکه کسی نگاه نکنه و متوجه نشه حرف نزدم 

خواهرم هم خودشیرین -_- باهام حرف نمیزنه ( به ...)

ولی استرس دارم که گند نزنم تو ثبت نام 😐

امروز دلم شکست:)💔

تا حالا خودم رو این قدر مظلوم ندیده بودم 😞

دعا کنید که امسال برم :)

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله‌میری😍😆

ایشالله 😄

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

ایشالله‌میری😍😆

کجا میره منم می خوام برم😐💔

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
دانشگاه بیا باهم برییم😂😐

پاشو بریم😍🚶‍♀️

سارا نیومد؟

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
چرا داد زد

صبح مشاوره داشتم بعد ما با خالم همسایه ایم و شوهرش ۱۵ روز هست و بقیش شهر دیگه ایه بعد من گفتم به شوهرخالم بگه برسونم گفت نه زنگ زد آژانس ولی آژانس نیومد /: بعد من عصبانی شدم گفتم دفعه دیگه که خاله یه چیزی خواست بخره به بابا میگم نره /: بابام هرکاری باسه انجام میده واسش اون وقت مامان من ...

ندیده اصلا😐 اگرم دیده ج نداده بیتربیت😐🍊 اومدم😌🚶‍♀️

😓😓😓

دانشگاه بیا باهم بریم😐

منم ببر از این جهنم خب 😞

ندیده اصلا😐 اگرم دیده ج نداده بیتربیت😐🍊 اومدم😌🚶‍♀️

ای وای چرا اخهههه کنجکاو شدم مث چییی

بیا😎🚶‍♀️

ای وای چرا اخهههه کنجکاو شدم مث چییی بیا😎🚶‍♀️

یچیزیو یادم رفت دربارش بهت بگم😐🤦‍♀️خیلی ادم توداریه هااا ممکنه بیاد یک سوالتو جواب بده بره بگه دیگه بیشتر از این بودونی به دردت نمیخوره😐😐😐

بخاطر همین جملش من فک کردم ارواحی جنیه😐

😆🚶‍♀️

یک پایآن تلخ بهتر از تلخیه بی پآیآنه..!