2777
2789

بابا خسته شدم باردار بودم ازم انتظار داشت برم باغش تو کارای کشاورزی کمکش کنم با اون شکمم حالا مادرشوهرمم رفنه مسافرت از دست دخالت های اون راحت شدم یه مدت باز پدرشوهرم هرروز به بهونه نهال میاد خونه مشکل اصلی اینجاست دیروز اومد بچه ام خواب بود بیدارش کرد بهش گفتم حوابش میاد بذارین بخوابه بعد اذیت میکنه ولی نذاشت بچه رو بیدار کرد حالا تا گریه اش در اومد داد به خودم پاشد رفت خونه خودشون بچه ام بد خواب شد مگه خوابیددیروز اونقدر اذیتم کرد شوهر منم کلا بیخیال هیچی نمیگه ساکته ساکت وای چقدر دلم میخوادبرم یه شهر دیگه از دست دخالت هاشون راحت بشم باز الان زنگ زده ظهر میاد دوباره بچه رو بیدار میکنه باز منه بدبخت تا شب باید اذیت بشم بگین اومد چیکار کنم بچه رو بیدار نکنه با زبون فایده نداره کار خودش رو میکنه  بچه رو بر میداره میگم برم تو اتاق بچه رو بخوابونم در رو قفل کنم ولی خوب زشته اینکار چیکار کنم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرشوهر منم اینطوری بود خونمون بهم نزدیک شد هر روز میومد اینجا واقعا از دستش خسته شدم دیگه هر روز اینجا بود، نه اینکه بدجنس باشم چون پدرشوهرمه بدم بیاد ها نه.. من کلا مامان خودمم هر روز بخاد بیاد حوصله ندارم، هرچیزی حد و حدودی داره

نزدیک 20 روز هر روز در میزد میامد تو، منم چندین بار بی محل کردم خداروشکر خودش فهمید نباید هر روز بیاد، حالا یه طوری عادتشون دادم هفته ای یه بار دعوتشون میکنم که خودش همینجوری پانشه بیاد

هرکار کردم نیام تو نی نی سایت آنلاین نشم...نشد.مجبور شدم بیام بگم چقدر بدجنس و کم لطف هستین واقعا

خب ساعت خواب بچه تو یه نیم ساعت اینطرف اونطرف کن

بابای خودتم میومد بچتو ببینه همین رفتارو داشتی؟؟؟

هرکار کردم نیام تو نی نی سایت آنلاین نشم...نشد.مجبور شدم بیام بگم چقدر بدجنس و کم لطف هستین واقعا خ ...

ببین وقتی تو گذشته ادم رو اذیت کنن هزار تا حرف بارش کنن بعد بیان همچین کاری بکنن معلومه آدم زده میشه این یک دوما بچه من بی نهایت بدخوابه یعنی از خواب بیدار بشه اون روز فقط گریه میکنه مثل دیروز 

منم از دست خواهرشوهرم گرفتارم هرروز بچشو میفرسته بچم پشت بچش گریه میکنه درحد غش امروز دیگه زدم ب سیم اخر اینقدر داد زدم تو ساختمون ب بهونه ی دعواکردن بچم همه حرفامو زدم بشنون اومدن پایین ترسیده بودن خسته شدم دوساله بچه هاشون همش میان خونمون پدرمو دراوردن خدالعنتشون کنه