2777
2789
عنوان

کاش شوهرم میذاشت😔

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم  شوهرت مرد سالاره  اگه همین طوری ادامه بدی میشی یه زن افسرده که افتاده گوشه خونه 

من خودم اگه بودم از همه چی برام مهم تر مستقل بودنم بود 

حتی به قیمت طلاقم 

یا قهر و از خونه رفتن 

چون اینطوریکه معلومه با حرف آدم نمیشه 

میرَقصانَم زِندِگی را به سازِ آرِزوهایَم .
بافتني كه سرمايه خاصي نميخواد  مگه ميل و قلاب و كاموا چقد پولشه

این سرمایه نمیخواد خودم دارم ولی میگ خوشم نمیاد وقتی میام خونه یا ببینم وسایلد کنار خونه باشه میگم دلیل قانع کننده نیس

همه فیلمارو از برم ایشالا ک خدا خیلی زود بهم بچه بده ..

مطمئنی با بچه وضعیتت خوب میشه؟؟بهتر نیس اول اخلاق همسرت درست شه،؟اگه اون بچه بخاطر اخلاق پدرش شمارو مقصر بدونه چی؟

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
این سرمایه نمیخواد خودم دارم ولی میگ خوشم نمیاد وقتی میام خونه یا ببینم وسایلد کنار خونه باشه میگم د ...

خونه هردوتاتونه 

لزومي نداره حتما ايشون از ملزومات كار شما خوشش بياد يا نه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

تو خونه واسه خودت سرگرمی درست کن اگه دوس داری زندگی خوبی داشته باشی با شوهرت نه که بگی به شوهرم ربطی نداره مثله نظربعضی از دوستان اگه تو زندگی هرکسی کار خودشو بکنه اون زندگی مشترک نمیشه خونه میشه جهنم درضمن شوهرتم باید یه کم شما رو درک کنه که هردوتون از زندگی لذت ببرید 

تو خونه واسه خودت سرگرمی درست کن اگه دوس داری زندگی خوبی داشته باشی با شوهرت نه که بگی به شوهرم ربطی ...

حرفت درسته میگه تو خونه نباش برو بیرون از این نظر خوبه ولی همش نمیشه بیرون باشم 

مطمئنی با بچه وضعیتت خوب میشه؟؟بهتر نیس اول اخلاق همسرت درست شه،؟اگه اون بچه بخاطر اخلاق پدرش شمارو ...

فقط بااین کارا مشکل داره دیگه مشکل نداره بااون دوستامم ک قطع رابطه کردم فقط بخاطر شوهراشون بود وگرن از نظر بیرون رفتن خرید کردن مشکلی نداره 

از بس من گفتم از خانوادها گفتن راضی شده ک بچه دار بشیم

چقد سخت گیره 

خوشم نمیاد ادم واقعا اذیت میش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh