2777
2789
عنوان

حق طلاق

100 بازدید | 19 پست

دخترای سینگل نظرتون چیه راجب حق طلاق؟ خوبه بده. میخواین حق طلاق رو موقع ازدواج بگیرین 

من خودم نظرم اینکه اگر خدایی نکرده ازدواجم سنتی شد طرفو خیلی نشناسم آره میگیرم. ضمانت دیگع☺️

وای اگه طرفمو بشناسم خوب باشه یا دوست باشم باهاش نه 

چه سنتی چه غیر سنتی در هردو لازمه 

چقد زیاد ازدواج های غیرسنتی بودن ک در نهایت زن اسیر شده🤷‍♀️

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید گفتی مجردا ولی اومدم فقد ی چیزی بگم باطرف اگ دوستم بودی بگیر....مگ اگ میگرفتم۴۵روز طلاق میگرفتم الان رااااحت بودم ن یکسال نیم باید بدوام تا بگیرم....حق طلاق همونطور ک حق مرد درتمام شرایط حق زن هم هست....لدفن خاهرانه میگم بیشترفکرکن😔التماس دعا

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

چند سال اعصاب خوردی تو خونه بعدش کلی دادگاه التماس اعصاب خوردی حقوقی 

همش نتیجه حق طلاق نداشتنه 

اگه با دوست پسری که 10 ساله باهاشین هم ازدواج میکنید حتما حق طلاق بگیرید اینا ملاک نیس که طرفو بشناسی یا نه

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

چیشد که تو45روز تصمیم ب طلاق گرفتی

۴۵ روز تصمیم ب طلاق نگرفتم...اگ حق طلاق داشتم ۴۵روزع میتونستم طلاق بگیرم....دلایلم توی امضام هس ک بدترین کتک خوردنم بودع😔😔دوتاپزشک قانونی و برگه عدم تمکین ب دلیل نداشتن امنیت جانی زوجه ازطرف زوج

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
ببخشید گفتی مجردا ولی اومدم فقد ی چیزی بگم باطرف اگ دوستم بودی بگیر....مگ اگ میگرفتم۴۵روز طلاق میگرف ...

آخی میترسم چون دوستمه و هم دیگه رو دوست داشته باشیم ناراحت بشه بگه به من اعتماد نداری 

از یک طرفم آدم به چیزی که فکر میکنه جذبش میکنه کن اگه به حق طلاق یا طلاق یا چیز بدی فکر کنم جذبش میک ...

جذبو قبول دارم..اگه حق طلاق هم گرفتی باید فکر کنی نداری..زندگیا مخصوصا الان پر سختی شده فقط درک متقابل باشه تا بشه گذروند

الهی زودتر خلاص شی عزیزم.سنتی بوده یا دوستی؟

دوستی بود ولی دورازجونتون مث سگ پشیمونم خودمو حیف کردم

آخی میترسم چون دوستمه و هم دیگه رو دوست داشته باشیم ناراحت بشه بگه به من اعتماد نداری 

ببین ی ضرب المثال خوبی هس ک جنگ اول به ازصلح اخر...منم چهارسال باهاش دوس بودم😔سه سالم زندگیم....ولی نیگا....ی داستان زندگیموبخون