چقد زیاد ازدواج های غیرسنتی بودن ک در نهایت زن اسیر شده🤷♀️
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم دو دلم..از طرفی احساسی م میترسم تا تقی به توقی شه برم طلاق بگیرم..حق طلاق با شرط خوبه..مثلا درصورت اعتیاد خیانت و دست بزن و بداخلاقی حق طلاق با خانوم باشه
۴۵ روز تصمیم ب طلاق نگرفتم...اگ حق طلاق داشتم ۴۵روزع میتونستم طلاق بگیرم....دلایلم توی امضام هس ک بدترین کتک خوردنم بودع😔😔دوتاپزشک قانونی و برگه عدم تمکین ب دلیل نداشتن امنیت جانی زوجه ازطرف زوج
یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....