عزیزم من انتقال دادمو الان دوتا آزمایش بتا مثبت شده و منتظر هستم آخر ماه برم سونوگرافی. من نزدیک موعد پریود یکم درد و گرفتگی حالت درد پریود داشتم. ولی لک بینی نداشتم. طبق چیزایی که خوندم تا وقتی آمپول پروژسترون میزنیم پریود نمیشیم. البته بازم شرایط متفاوت. ولی نگران نباش
دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم خداروشکر بسلامتی،علائم خاصی نداشتی ،تغذیه و استراحتت چطور بود
علائم داشتم ولی میگن بعضی بدون علامت باردار میشن. من روز هفت تا دهم انتقال شبا تو خواب گردن و سینه ام خیس عرق میشد. و گرفتگی عضلات سمت راست داشتم پا پهلو و کتف. و موعد پریود درد خفیف زیر شکم. استراحت فقط چهار روز بعدش دیگه میرفتم درمانگاه برای تزریق و کارای خونه انجام میدادم البته کار سنگین نه. تغذیه هم عادی ولی کلا عاشق سالاد شدم از هفته اول انتقال 🤣سالاد و میوه و آجیل میخورم و غذا همه چی. نگران نباش اصلا عزیزم. البته انتظار سخته من الان که بتا مثبت شده چشم براهم برای سونوگرافی که انشالله ساک جنین اوکی باشه. 🌹
دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
عزیزم ،ایشالا ب سلامتی میری سونو ساک و بعدشم سونو قلب و ۹ماه در نهایت ارامش بارداری رو طی میکنی
ممرسی عزیزم. تو هم نگران نباش. چها. روز دیگه آزمایش میدی و مثبت. آزمایش اول که مثبت بشه باید چهل و هشت ساعت بعد تکرار کنی و عدد بالاتر رفته باشه اون دو روز از همه روزا سخت تر بود دد 🙄.
عزیزم من انتقال دادمو الان دوتا آزمایش بتا مثبت شده و منتظر هستم آخر ماه برم سونوگرافی. من نزدیک موع ...
مبارکه عزیزم منم تو سیکل ای وی اف هستم...
میشه بگین برای تحمک کشی قبلش چی بخورم تخمکام کیفیت داشته باشن
خدایا امیدم تویی ناامیدم نکن...بندت از ته ته وجودت میگه من و همسرم را ببخش فرزندی سالم و صالح هم به ما عطا کن... ان شالله منم مامان شم امسال...خدایا به امید تو ....😍😍😍
مبارکه عزیزم منم تو سیکل ای وی اف هستم... میشه بگین برای تحمک کشی قبلش چی بخورم تخمکام کیفیت داشته ...
من از دو سه ماه قبل قرص اووژن دکتر بهم داد و اگر بتونی شربت یا قرص رویال ژل خارجی بخوری که دکتر تجویز کرد ولی من ایرانی گیرم آمد و خوردم. تغذیه بخصوصی نداشتم عزیزم. غیر از اینا.