2777
2789

سه سالشه دختره روانیم کرده به خدا روانی 😭 😭 😭

هیچی حرفم رو گوش نمیده یه شلوار نمخاد پا کنه با صد تا زبون باهاش حرف میزنم آخر کارم یه چیزی ازش میبینم که مجبور میشم که با زور شلوار پاش کنم هر چی میگم میگه نمیخوام دوست ندارم

دوست ندارم سرش داد بکشم کتک زدنم اگه خیلی عصبی بشم میزنم به در دیوار تا به اون نزنم طعنه نزنید خواهشا راهنمایی کنید 

خودارضایی داره؟

لطفا افراد بی اطلاع از این قضیه منو ریپلای نکنن

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چي ازش ميبيني؟؟؟

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
من بودم سرش رو میبردم شماها چقد خوبین

😯😯😯😯 عزیزم ما با یه بچه طرفیم!!!  قرار نیست از این طرف پشت بوم بیافتیم!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
خود ارضایی چیه عزیزم بچه ها کنجکاون ب اونجاشون توی این سن ها

وای مگه مجبورید وقتی اطلاع ندارین ریپلای میکنی .اوووف

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

چرا گذاشتی بدون شلوار بمونه که عادت کنه خیلی سخته خواهر منم این مشکلو با دخترش داشت ب سختی درست شد باکلی کادو ورشوه😁😁

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//

فقط بازی کردن جواب میده

خاله بازی و مهمون بازی کنید باهاش

رفتار های خوب و بد رو تو بازی بهش یاد بده

بعضی وقتها مامان بازی کنید اون بشه مامان و شما هم بچه لجباز نق نقو،تا متوجه رفتار بدش بشه، ببین چطور باهات رفتار میکنه 

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️