سلام دوستان من دوتا جاری داریم خودم سومی هستم و جاری دومم خیلی پررو من وقتی ازدواج کردم پس فرداش رفتم خونه مادر شوهرم اینا کسی هیچی نگفته تا نشستیم بهم گفت ازتون گله دارم دیر اومدین منم هیچی نگفتم یه بارم عصر بود مادر شوهرم زنگ زد بریم خونه شون ماهم قبول کردیم جاریمم اونجا بود باز گفت شما دیر شام میخورین چه وقت اومدنه بازم جوابشو ندادم کارای الان یه سال گذشته هربار که من میرم خونه مادر شوهرم اونا زود به زود میره اونجا موقعه سلام کردن ختی بهم نگا نمیکنه همش چشماشو میدزده یا گذری جواب سلاممو میده گذری یهو میگه سلام خوبی میره آشپزخونه یا میره تو اتاق باهام حرفم نمیزنه اینم بگم من از هردوتاشون خوشگل ترم شوهرمم میگه بهت حسودیشون میشه واسه مناسبت ها تبریک نمیگه یا بعد عروسی موهامو رنگ کردم تبرک نگفت منم تصمیم گرفتم مث خودش بی محلی کنم بنظرتون چشه واقعا؟
نه اون هیچ وقت اونجا کار نمیکنه فقط مادر شوهرم و خواهرشوهرم
پس زر زر كرده حالا كه كار نميكنه بحثش جداس يه بار تنهايي بزن تو برجكش
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هیچ وقت باهاش بد رفتاری یا بی احترامی نکردم حتی حرفای زشتو کارای زشتم میکنه که نگفتم
ببين باهاش سرد برخورد كن
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏