2777
2789
عنوان

جاری مزخرف من

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 54 پست
خب گلم هیچوقت به کارای جاریت اهمیت نده توجمعم اتفاقا خیلی گرم بهش سلام بده تااگه بدتونم گفت همه بگن ...

من همیشه باهاش گرم رفتار میکنم پسرشو میبوسم باهاش بلزی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخیر من همیشه زود میرم اونموقه م مادر شوهرم دیر دقت بود گفت دوس دارم بیاین

انگار خيلي جبهه دازيا 

خودت دوتا مثال زدي تو دوتاشم دير رفتي هرچند به كسي مربوط نيست اما اگه جاريت غذا پخته و تدارك ديده حق داره منو توهم باشيم از ادم اماده خور خوشمون نمياد

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
فقط همسرت😄اقایونم قاطی این چیزا کردید شما. اونم میگه حسودیش میشه🤭🤭؟ 

والا من به شوهرم بگم ميگه ول كن بابا به چه چيزايي فكر ميكني

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
انگار خيلي جبهه دازيا  خودت دوتا مثال زدي تو دوتاشم دير رفتي هرچند به كسي مربوط نيست اما اگه ج ...

واقعا من فعلا جاری ندارم عروس اولم امااگه جاریم هی بخواد ادای مهمون دربیاره تحمل نمیکنم اونم عروس مثل من

انگار خيلي جبهه دازيا  خودت دوتا مثال زدي تو دوتاشم دير رفتي هرچند به كسي مربوط نيست اما اگه ج ...

نه اون هیچ وقت اونجا کار نمیکنه فقط مادر شوهرم و خواهرشوهرم

من جاریم خونه خرید تبریک نگفتم تو واسه رنگ موت انتظار تبریک داری اصلا مگه رنگ مو تبریک داره خودت خیلی عجیبی مگه هر کی خوشگل شد سر تره یه کم سطح انتظاراتو بیار پایین

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
چوون باهاشون زندگی کرده خیلی از اخلاقای بدشونم دیده و گفته

بهتره قضاوت نكنه بزاره يه مدت باشماهم زندگي كنه بعد نظر بده😂شوخي بود 

عزيز ول كن اول راهي اصلا خيليا رو نبايد ديد البته بي حرمتي نه ها اما معتدل پيش شوهرتم از قومش گله نكن هيچ وقت

یه طرفه نمیشه قضاوت کرد باید ببینیم اون چه نظری در  مورد تو داره و علت رفتارش مشخص میشه تو هم ج ...

من هیچ وقت باهاش بد رفتاری یا بی احترامی نکردم حتی حرفای زشتو کارای زشتم میکنه که نگفتم