سلام دوستان من دوتا جاری داریم خودم سومی هستم و جاری دومم خیلی پررو من وقتی ازدواج کردم پس فرداش رفتم خونه مادر شوهرم اینا کسی هیچی نگفته تا نشستیم بهم گفت ازتون گله دارم دیر اومدین منم هیچی نگفتم یه بارم عصر بود مادر شوهرم زنگ زد بریم خونه شون ماهم قبول کردیم جاریمم اونجا بود باز گفت شما دیر شام میخورین چه وقت اومدنه بازم جوابشو ندادم کارای الان یه سال گذشته هربار که من میرم خونه مادر شوهرم اونا زود به زود میره اونجا موقعه سلام کردن ختی بهم نگا نمیکنه همش چشماشو میدزده یا گذری جواب سلاممو میده گذری یهو میگه سلام خوبی میره آشپزخونه یا میره تو اتاق باهام حرفم نمیزنه اینم بگم من از هردوتاشون خوشگل ترم شوهرمم میگه بهت حسودیشون میشه واسه مناسبت ها تبریک نمیگه یا بعد عروسی موهامو رنگ کردم تبرک نگفت منم تصمیم گرفتم مث خودش بی محلی کنم بنظرتون چشه واقعا؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نخیر من همیشه زود میرم اونموقه م مادر شوهرم دیر دقت بود گفت دوس دارم بیاین
انگار خيلي جبهه دازيا
خودت دوتا مثال زدي تو دوتاشم دير رفتي هرچند به كسي مربوط نيست اما اگه جاريت غذا پخته و تدارك ديده حق داره منو توهم باشيم از ادم اماده خور خوشمون نمياد
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
فقط همسرت😄اقایونم قاطی این چیزا کردید شما. اونم میگه حسودیش میشه🤭🤭؟
والا من به شوهرم بگم ميگه ول كن بابا به چه چيزايي فكر ميكني
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
من جاریم خونه خرید تبریک نگفتم تو واسه رنگ موت انتظار تبریک داری اصلا مگه رنگ مو تبریک داره خودت خیلی عجیبی مگه هر کی خوشگل شد سر تره یه کم سطح انتظاراتو بیار پایین
چوون باهاشون زندگی کرده خیلی از اخلاقای بدشونم دیده و گفته
بهتره قضاوت نكنه بزاره يه مدت باشماهم زندگي كنه بعد نظر بده😂شوخي بود
عزيز ول كن اول راهي اصلا خيليا رو نبايد ديد البته بي حرمتي نه ها اما معتدل پيش شوهرتم از قومش گله نكن هيچ وقت