2777
2789
عنوان

حرف زدن زن داداشم پشت من😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 105 پست
خواهر ندارم ب داداشمم نمیتونم چیزی بگم مامانمم میگه دختر مردم خونه ما گناه داره جیزی بش بگیم اون الا ...

ع چرا مامانت همچین بگه🙄🤦‍♀️

تو خودت به زن داداشت بگو با ملایمت بگو من اینجور شنیدم گفتم ک تو اصلا همچین حرفی بزنی حتما دروغ میگن بعد ببین اون چی میگه

... 
طلا که پاکه چه منتش به خاکه  بعد یه سوال اسم کاربریتو از رمان اب نبات چوبی گرفتی؟؟

نه ولی بعدش خوندمش ابنبات چوبی دوس دارمممم😂

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم دوروز دیگه تاپ شلوارک بپوشم😐ادم تو خونه خودشم راحت نباشه عجیبه😐

گلم حالا که میبینی اینطوریه بنظرم وقتی که اون هس شلوارکو نپوش بزار وقتی رفت بپوش وقتی پشتت حرف میزنه

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
اگه دیدیش خیلی باهاش سرد برخورد کن و اگه دوباره اظهار نظری هم کرد با چوب بیوفت دنبالش😑😁 

اخه جلو خودم ک چیزی نمیگه داداشمم حساسه باز اول زندگیشون کو سر ما دعوا نشه بیتشون اگه ن برم ب داداشم بگم خودش با چوب میفته دنبالش😂

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
نه ولی بعدش خوندمش ابنبات چوبی دوس دارمممم😂

غم انگیزه و تاسف باره

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  
ببین کسی که همچین فکری در مورد شوهرش کخ برادر جنابعالی میشه بکنه. واقعا فکرش مسمومه. بابا داداشته . ...

خیلی فکرش مسمومه داداشمم خیلی سر ب زیره میترسم یبار نگا یکی کنه باش دعوا کنه😒

غم انگیزه و تاسف باره

خیلی خیلی همین ک هی فک میکنم واقعی بوده خیلی اعصابم‌ خورد میشه

اخه جلو خودم ک چیزی نمیگه داداشمم حساسه باز اول زندگیشون کو سر ما دعوا نشه بیتشون اگه ن برم ب داداشم ...

معذرت میخواماااا فارغ از اینکع کار اون خانم خیلی زشتع و بد گویی پشت سر هیچکس چع دوست و چع غریبه خوب نیست و پوشش شما هم بنظرم مشکلی ندارع....ولی چع داداش پاستوریزه ای کع بخاطر خواهرش حاضرع زنشو خورد کنع......برادر شما نهایتش باید با میونه گیری مشکلو حل کنع....اگع اینقدر وابستع شماست پس چرا اصن واسش زن گرفتید؟😐

گلم حالا که میبینی اینطوریه بنظرم وقتی که اون هس شلوارکو نپوش بزار وقتی رفت بپوش وقتی پشتت حرف میزنه

کلا خونه ما پلاسه😂😂

دیگه ادم جلو محرم هاش راحت نباشه جلو کی راحت باشه البته راحت هم که میگم از حد نگذرونه

خدایی من نمیگذرونم حساسم خودم اون انتظار داره لباس بلند اینا بپوشم 

بیخیال کم کم براش عادی میشه،،فقط یجوری بهش بفهمون ک تیپ توهمیشه همین بوده 

😍لطفایه صلوات مهمونم کن تایه شغل خوب ومرتبط بارشتم نصیبم شه😍❤یه روزی میرسه که توی آینه بخودم میگم دمت گرم سخت بود ولی ازپسش براومدی😍