2777
2789
عنوان

حرف زدن زن داداشم پشت من😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 105 پست
معذرت میخواماااا فارغ از اینکع کار اون خانم خیلی زشتع و بد گویی پشت سر هیچکس چع دوست و چع غریبه خوب ...

عزیزم داداشم قبل  حتی خاستگاری رسمی بهش گفته من خواهرمو از همه بیشتر دوس دارم همه و همه و هیچ تضمینی وجود نداره بعدا بتونم شمارو بیشتر دوست داشته باشم خودش قبول کرده دیگه

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ حسود و بی سواده

چون خودش جلو برادراش و مهمونایی نامحرمی ک میان یه جوره فک میکنه منم باید اونجوری باشم اگه نه خیلی دختر خوبیه انتطار حرف زدن نداشتم ازش

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤

حالا که یه حرفی زد ولش کن ولی اگه دوباره زر اضافی زد و پشت سرت حرف زد باهاش خیلی جدی برخورد کن 

تنها باهاش صحبت کن و بگو تو که جرئت نداری روبه روی من حرف بزنی لازمم نیست بری پشت سرم بد بگی من اگه این لباس ها رو میپوشم به خودم ربط داره نه به کسی

اگه اونی که باید مشکل داشته باشه داداشمه نه شما!

♥️خدا جون عاااااشقتم♥️
خودش چی؟لباساش چجوریه؟!

خودش رعایت میکنه خیلی جلو داداشش حتی تونیک شلوار میپوشه حتی گاهی شالم میپوشه

تقصیر زن داداشته..پوشش تو ب اون ربطی نداره

من پیش داداش و بابام تابستون کلا تاپ و شلوار میپوشم هیکلمم درشته

ربطیم ب حیا و اینا نداره 

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
به در بگو دیوار بشنوه  . ب مامانت بگو یکبار فلانی اومد خونه یک ساعتی اسم نبر  رفته پشت سرم ...

ممنون فکر خوبیه  یا بگم فلان دوستم با زنداداشش سر این مسئله دعواش شده 

عزیزم داداشم قبل  حتی خاستگاری رسمی بهش گفته من خواهرمو از همه بیشتر دوس دارم همه و همه و هیچ ت ...

چقدر بد بهش گفتع واقعا...فک میکنم دلیل این حساسیت الانشم بخاطر همون گفتع داداشتونه.....میتونست بدون گفتن همچنان شما رو دوست داشتع باشع و ایشونم حساس نشع....و اینکع چقدر دختر خانوم هم اشتباه کردن کع سر این موضوعات فک نکردن و همینجور قبول کردن....چون بلاخره یه موقع هایی یع بحثایی  پیش میاد دیگع....

تازه عروسه داداشمم  رو من حساسه نمبخوام اول زندگیشون سر من دعوا شه کینه ب دل بگیره

خوب کاری میکنی نمیگی توجه نکن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️