2777
2789
عنوان

فقط خانما بیان ی لحظه...

131 بازدید | 13 پست

دوستان من ۱۲ساعت بعد یه رابطه پرخطر ۲تاقرص ۷۵ اورژانسی خوردم،۱۲ساعت بعدشم دوتا دیگه

بعدیکی دوهفته که هم موعد پریودمم بود خونریزیم شروع شد خیلی سنیگن وپرحجم،خونریزی پریودم ۴روزه.ولی الان ۵روز گذشته قط نشده فقط کمتر شده حجمش 

کی قطع میشه خونریزی؟کسایی ک تجربه دارن،طبیعیه آیا؟؟؟

M❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی بخورم میمیرم

۴تا🤔

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
منم  دارم میمیرم

خدانکنه

ولی اشتباه کردی گلم یکی کافی بود دیگه

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
خب شمااستفاده کردین تاحالا،،تجربتونو میخاستم

اره استفاده کردم قبل از ۷۲ ساعت خورده باشی خطر رفع شده ولی همون دوتا رو میخوردی کافی بود اگه تا دو روز دیگه خونریزیت قطع نشد برو دکتر اما اگه لکه بینی داشتی ایرادی نداره

پروفایل خودمم کپی نشه 😏❌
تاحالا استفاده نکرده بودم..هرچی سرچ کردم همینو نوشته بود

بهتره بری دکتر عزیزم سرخود دارو مصرف نکن

اره استفاده کردم قبل از ۷۲ ساعت خورده باشی خطر رفع شده ولی همون دوتا رو میخوردی کافی بود اگه تا دو ر ...

از اون حالت خونریزی دراومده..لکه شده

میخوام بدونم کی قط میشه

دوز قرصی ک مصرف کردین چند بود؟

M❤
از اون حالت خونریزی دراومده..لکه شده میخوام بدونم کی قط میشه دوز قرصی ک مصرف کردین چند بود؟

من ۷۵ بود دوتاشو‌ باهم خوردم زمان پریودی هم ۴روز کامل خونریزی داشتم ولی تا دو روز بعد لک داشتم مث شما فک‌ نمیکنم چیز نگران کننده ای باشه چون منم اینطور بودم حالا اگه زیادی استرس داری یه سرم برو دکتر

پروفایل خودمم کپی نشه 😏❌