2777
2789
عنوان

روززن

80 بازدید | 13 پست

به نظرتون برای مادرشوهرم کادوبگیرم یانه؟شماچی میگیرید؟اصلاکادومیدین

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی

مادرشوهرم بهم بدی نکرده خداروشکرولی هیچ خوبیم بهم نکرده ازاول عروسی تاالان هیچ کادویی بم نداده

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم خیلی گرون میشه يني 🤔

نه بخاطرگرونی یاارزونی کلاچون برام کارمفیدی نکرده هیچ حسی ندارم براش چیزی بگیرم حتی شده به دروغ

کادو هم ندادی با یه جعبه شیرینی برو پیشش حالا اشکال نداره

نمیدونم شاید

وقتی میبینم بقیه ازمادرشوهراشون تعریف میدن کیف میکنم ولی اوناازبچگی من سواستفاده کردن اول عروسی هیچ کاری برام نکردن

وقتی میبینم بقیه ازمادرشوهراشون تعریف میدن کیف میکنم ولی اوناازبچگی من سواستفاده کردن اول عروسی هیچ ...

اونا رو فراموش کن توی زندگیت فقط چشمت به شوهرت باشه که چه کارهای برات میکنه اونا هیچ نقشی توی زندگیت ندارن گلم درصورتی که همسر پایه ای داشته باشی البته 

خدایا شکرت 
اره اینجوری بهتره حالا که دلت نیست کادو بدی نخر و نده ولی دست خالی هم نرو یه جعبه شیرینی با توجه به ...

حتی دوست ندارم برم پیششون شوهرم براش مهم نیس خداروشکر،خودش مرتب میره من ن

اونا رو فراموش کن توی زندگیت فقط چشمت به شوهرت باشه که چه کارهای برات میکنه اونا هیچ نقشی توی زندگیت ...

اره اونانقشی ندارن ولی اگه برات تعریف کنم چه جورادمایی هستن شایدبهم حق بدی شایدم بگی ایناچیزی نیس

دیگه یه روز در سال برو اشکال نداره دلشو شاد کن تا خدا دلتو شاد کنه گلم 

عزیزم چقدمهربونی،باشه فکرامومیکنم