2777
2789
عنوان

شغل فروشندگی

478 بازدید | 17 پست

سلام شبتون بخیر دوستان گلم

ازتون میخوام اگه توی فروشندگی شال و روسری تجربه ای دارین باهام درمیون بزارین

من سه روز از فردا میخوام برم سرکار بعدش اونا پذیرش میکنن 

پول نیازم🙄

یا اصلا بگین وقتی وارد فروشگاه روسری میشین دوست دارین چجوری باهاتون برخورد بشه🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

دوست ندارم فروشنده گیر بده .اینو بخر اونو بخر . بعد هر چندتا مدل خواستم بده نکاه کنم تا یکی رو انتخاب کنم . بعد هم نگه گرونه  یا ارزونه اجازه بده مشتری خودش بپرسه

ببخشید طولانی شد

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

فقط با روی خوش فروشنده بگه سلام خوش اومدین

بعضی وقتا قیمتا بالا باشه من نمیتونم خرید کنم ولی فروشنده ها هی میارن باز میکنن منم معذب میشم 

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

با خوشرویی با مشتریا برخورد کن 

بپرس میتونم راهنماییتون کنم 

یا اگه سوال کردن بگو این کار رو بهتون پیشنهاد میکنم

کلا سر وزبون داشته باش ولی جوری رفتار نکن که انگار میخوای جنس رو بهشون بندازی بزار بهت اعتماد کنن

من میرم مغزه شال و روسری همه ی قفسه هارو باید یکی یکی خالی کنن برام ک بتونم انتخاب کنم و اینکارو میکنن با مهربونی..بعد همه رو از اول تا میکنن میزارن سرجاش. باید با خوشرویی و حوصله و ادب و احترام رفتار کنی حتی اگه خرید نکنن.کار ترکه یادت نره😁

اگه دلت بخواد به صورت مجازی از طریق گوشی موبایلت و از تو خونه با یه شرکت معتبر که تمام مجوزها رو داره و حتی میتونی از فتا استعلام هم بگیری میتونم راهنمایت کنم تا روزانه کسب درآمد کنی. اگه توضیحات بیشتر بخوای درخواست بده آدرس پیج کاری رو بهت میدم دایرکت پیام بده تا بهت بگم نحوه کار رو ❤️❤️😘

خودم براشون باز کنم یا بزارم خودشون انتخاب کنن

خب اولش ازشون بپرس شال میخواید یا روسری بعد راهنمایشون کن سمته مثلا روسری بگو چه سبکی میخواید رنگ خاصی مد نظرتونه بعد نسبت به چیزی گه میگه براش باز کن کامل کار رو روی میز باز کن و حتما بگو سرتون کنید راحته نگران نباشید مهربون باشی و با انگیزه حله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤