2777
2789
عنوان

سلام خانمها کسی هست از دست شوهرش کتک نخورده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1673 بازدید | 135 پست
افرین خوشم اومد عین خودم وحشی هستی 😂😂من ۲۰ سالمه سه سال عروسی کردم شوهرم یبارم مسافرت نرفته با دوس ...

من ک همین اول کاری مادرش رو شستم گذاشتم کنار مادرش همش داشت امروز چرت و پرت می‌گفت گفتم حاج خانم شرمنده شما اگه فکر میکردین هنوز شما باید برای پسرت تصمیم بگیری پس چرا براش زن گرفتی 😁😁😁خیلی شیک دهنش رو بست

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول بابا  چند سالت فامیل شوهرت اون چند سالش

۱۹ سالمه. اونم ۲۶ سالشه زیاد راضی نبودم به اصرار خانوادم گفتن خوبه و اینا البته به خودش هم گفتم گفت علاقه بعد از ازدواج به وجود میاد امیدوارم همینطور باشه

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

مثل این می مونه که بگی کسی هست که سرطان نداشته باشه؟ یا کسی هست که کور نباشه؟؟!!

عزیزم شما و زنهای کتک خور اطرافتون جزو نوادر روزگارین

‎بخشودن کسی که به تو بدی کرده تغییر گذشته نیست، تغییر آینده است!

منم تابحال از هیچ کس کتک نخوردم کتک هم نزدم تجربه کتک خوردن رو ندارم توی زندگیم😂😂

خودم كمتر ازتو نفس میكشم كه سهم ِ هواموببخشم به تو،تو حرف زیادی داری با خدابگو تا خدامو ببخشم به تو

توروخدانگید من روز ب روز از شوهر کردن میترسم با این تاپیکا چرا بزنه اخه مگه روانیه چرا میزنن؟؟ متاهلا بیایید بگید چرا واقعا میزنن چی باعث میشه دستش روتون بلند شه اخه  واقعا کسی ک دست بزن داره شرایط روحی روانیش خوب نیس