2777
2789
عنوان

سلام خانمها کسی هست از دست شوهرش کتک نخورده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1672 بازدید | 135 پست

من الان 5ساله ازدواج کردم هنوزازشوهرم کتک نخردم چون شب عروسی پدرشوهرم به شوهرم گفت نبينم روزنت دست بلندکنی اگه روزی بشنوم روزنت دست بلندکردی نه حلالت ميکنم نه ديگه  منوميبينی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی واقعا یعنی همه مردا زنهاشونو میزنن ما تو شمال خیلی کم داریم . به ندرت من تو دورو بروهمکارام ...

مردای شمالی عالین من دوستم زن شمالی ها شده شوهرش میزاره رو سرش زنشو

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 

من ۱۵ساله ازدواج کردم تا به امروز یه تلنگر هم بهم نزده 

مادرم هم که ۴۰ساله ازدواج کرده بابام هیچ وقت کمتر از گل بهش نگفته

این حجم از کتک خوردن رو من فقط اینجا دیدم 

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

من هی میگم میگم میگم ..😡😡😡یهو میگه حق با توء حالا تموم شد😐میگم یعنی خفه شم دیگ🤨میگ دور از جون خب حرف حق جواب نداره🙂🙂🙂😐کلا اصلا حال نمیده اصلا اهل بحث و دعوا نیس هر چی بگم همونه😒😒

خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگه🧡🧡
مردای شمالی عالین من دوستم زن شمالی ها شده شوهرش میزاره رو سرش زنشو

اره من اصلا تعجب میکنم میام سایت یاد حرفهای زمان مادربزرگم میفتم . اونوقتها اینجوری بود . زدن چیه ببخشیدا شما خانوما هم خودتونو دست کم میگیرید برید شکایت کنید ازشون ححالا شوهر نه هر کی هیچ انسانی حق مداره به کس دیگه ای اسیب بزنه . 

بیخود کرده دست بهم بگیره همچین میزنمش از جاش بلند نشه 😒

افرین خوشم اومد عین خودم وحشی هستی 😂😂من ۲۰ سالمه سه سال عروسی کردم شوهرم یبارم مسافرت نرفته با دوستاش هرکاری هرجای بره اجازه میگیره دوتا هم دختر داریم که از اونا کم‌مونده حساب ببره