2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید شیر خشک نان اچ ا

10061 بازدید | 20 پست

به دخترم شیر خشک نان میدادم صورتش دونه دونه زد بردمش دکتر گفت احتمالا حساسیته شیر خشک نان اچ آ ضد الرژیک نوشت گرفتم الان همینم میخوره صورتش دونه دونه قرمز میزنه اما مطمعن نیستم از شیر خشک باشه شک دارم چیکار کنم علائم خساسیت به شیر خشک چیه دخترم ۳۵ روزشه

احتمالا کلا باید ضدالرژیک بگیری... نان اچ ا نسبتا هیدرولیز شده است. باید کاملا هیدرولیز شده بگیری 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا کلا باید ضدالرژیک بگیری... نان اچ ا نسبتا هیدرولیز شده است. باید کاملا هیدرولیز شده بگیری&nb ...

عزیزم یعنی بازم حساسیت داره شما اسم شیر خشک ومیدونی برم بگیرم یاحتما باید بازم برم دکتر 

عزیزم یعنی بازم حساسیت داره شما اسم شیر خشک ومیدونی برم بگیرم یاحتما باید بازم برم دکتر 

بهتره باتجویز دکتر باشه. من خودم سیمیلاک توتال کامفورت میدادم ولی سخت پیدا میشد. چند وقتشه؟ شاید به پارچع بالشت یا شوینده بدن یا لباسش حساسیت داده. آزمایش رست نمیدی؟ 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

فعلا همینو بده اگه بیشتر شد عوض کن چون شیر خشک های کاملا هیدرولیز شده خیلی سخت گیر میاد و خریدنش مصیبته.خودت رژیم داری؟

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
شايد به پروتيين گاوى حساسيت داره كه دكتر اچ آ براش تجويز كرده منم به پسرم مى دادم البته ببلاك اچ ا ...

بله گفت احتمالا حساسیت داره اما همینم میدم صورتش دونه های قرمزش خوب نشده میترسم همینطوری بدم خدای نکرده چیزیش بشه علائم هاشو اصن نمیتونم متوجه بشم 

فعلا همینو بده اگه بیشتر شد عوض کن چون شیر خشک های کاملا هیدرولیز شده خیلی سخت گیر میاد و خریدنش مصی ...

😓من شیر خودمم میدم اما سیر نمیشه باید کمکی بخوره ازوقتی شیر خشک میخوره دونه دونه شده صورتش من فکر میکردم شاید شیر بریزه رو صورتش اینطوری شه اگه بدم همینطوری حالش بدنمیشه یه وقت ؟؟

😓من شیر خودمم میدم اما سیر نمیشه باید کمکی بخوره ازوقتی شیر خشک میخوره دونه دونه شده صورتش من فکر م ...

مثل منی.باید خودتم رژیم بگیری،رژیم داری اصلش رژیم خودته

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂