2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید شیر خشک نان اچ ا

| مشاهده متن کامل بحث + 10081 بازدید | 20 پست
بهتره باتجویز دکتر باشه. من خودم سیمیلاک توتال کامفورت میدادم ولی سخت پیدا میشد. چند وقتشه؟ شاید به ...

ازمایش رست چی هستش؟؟میگم اصن نمیدونم به چی حساسیت شده ازاول همون شامپو بدن وسر فیروز میزدم ابراش خوب بود الانم همونه خیلی حالم گرفتس صورتشو میبینم اعصابم خراب میشه البته شدید نیست شرایط شو ندارم هردیقه ببرم دکتر😓😫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش رست چی هستش؟؟میگم اصن نمیدونم به چی حساسیت شده ازاول همون شامپو بدن وسر فیروز میزدم ابراش خوب ...

منم فیبروز میزدم حساسیت داد عوض کردم.... بهتر شد. یه آزمایش خون ساده ک نشون میده ب چی حساسیت داره

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
رژیم منظورت چیه رژیم غذا لوبیا اینا نمیخورم خیار گوجه چیزای نفاخ همینا فقط

نه اگه بچت به پروتئین گاوی حساس باشه.نباید لبنیات گوشت گاو و هرچیزی که به گاو ربط داره رو بخوری،از شیرت انتقال پیدا میکنه، دکتر بهت نگفته؟ واسه همینه بچت خوب نشده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
نه اگه بچت به پروتئین گاوی حساس باشه.نباید لبنیات گوشت گاو و هرچیزی که به گاو ربط داره رو بخوری،از ش ...

نه چیزی نگفت دکتره بیشعور من گوشت ک میخورم ماست وپنیرم میخورم 😫😫😓الان بیدارشدم دیدم صورتش خیلی خوب شده خداکنه بازم نزنه