باور میکنین من یه دختر اروم و مهربون و کم حرف بودم،،یعنی همه فامیل میگفتن،،از موقعی که ازدواج کردم شدم یه زن عصبی ،،که مدام رو خانواده خودم و شوهرم خالی میکنن،،کسایی هم که باعث این همه عصبانیت تو منن،،کنارشون اروم مث بز رفتار میکنم خسته شدم از خودم،،هر چه به شوهرم میگم بیا خونه رو عوض کنیم از اینجا بریم انگار نه انگار میگه چن سال دیگه،منم بهش میگم تو اون موقع حتما مردم،،جاریام مدام نیش و کنایه میزنن هر کدوم یه مدلی،،مادر شوهرم شدم مخزن اسرارش مدام پیش من گلایه همه عروسا و هر بدبیاری باشه رو میکنه،،دیگه عصبی شدم ،،اگه یکی از جاریام حرف من رو زده باشه حتما بهم میرسونه،،دیگه تو این خونه خسته شدم. بچه هام چه گناهی کردن
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
والا به خود آدم بستگی داره منم با مادر شوهرمم ولی به هیج جام نمیگیرم حرفاشو نو هر جور خودم دلم بخاد ...
عزیزم ادم تا کی تحمل کنه،،من ۹ساله اومدم تو این خونه اینقدر خوبی کردم ولی همیشه برام بد خواستن
خدایا دوستتدارم واسه هر چی که بخشیدی،،همیشه این تو بودی که ازم حالم رو پرسیدی،،حس میکنم خوشبخترین زن جهانم،،چون خدا هوام رو داشت،،و یکی مث تو شد همه دنیام،،الهی همه شاد باشن الهی همه بخندن،،الهی همه خوشبخت باشن،،🤩🤩🥀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=175239378]به مادر شوهرت بگو حرف بقیه رو پیش من نزن خودتم عزیزم سرگرم کن خودتو درگیر آدمای مریض مکن نم ...[/QUOTE
مثلا یکبار با خوبی با ادم حرف نمیزنن همیشه دنبال یه نقصی میگردن تا ادم رو تخرییب کنن
خیلی خیلی رفت آمد کم کن بهانه بیار نرو نزار هم. بیان بعد یه مدت عادت میکنن وخود بخود میکشن بیر ...
من نرم یه جوری میسوزنن،،بچه هاشون رو میفرستن خونه ام،،یه چیزی پیدا میکنن یه روز دوسدارم با بچه هام تنها باشم
بخدا من اصلا کاری به اونا ندارم اونا همش با من کار دارن،،مثلا اون شب برادر شوهرم شام خونه ما بودن بع ...
درکت میکنم منم ۸ ساله با مادرشوهرم تو یه ساختمونم اما من جاری ندارم ولی یه خواهرشوهر دارم هر روز خدا میاد خونه مادرش و فقط منو واسه حمالی میخواستن . من الان به یه آرامشی رسیدم که نگو فقط خودمو زدم به بیخیالی تا اگه خدا بخواد از این جا برم
عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
عزت نفس داشته باش فک کن دشمنای خونگی هستن میخوام نابودت کنن آیا با تلقین وحرف دشمنت نابود میشی؟ یا ...
دروست میگی این که میبینم شوهرم بعضی وقتا دفاع میگنه ازشون میبینه چه بلایی سرمون میارن ولی دفاع میکنه منم از کوره در میرم
درکت میکنم منم ۸ ساله با مادرشوهرم تو یه ساختمونم اما من جاری ندارم ولی یه خواهرشوهر دارم هر روز خدا ...
اینا هم واسه حمالی میخوان ،اگه بدونین من با چه جماعتی طرفم،،بعضی وقتا خودم رو با زن داداشم و خواهرام مقایسه میکنم،،میبینم تفاوت از زمین تا اسمان است