حالش بد شد راستیتش یکم سخته برام تعریف کردن خجالت میکشم اما چاره ای ندارم گفتم هرکدوم از خانما شاید تجربه داشته باشن کمک کنند راستیتش خواهرم یه مدتی هست که همش میگه با عرض معذرت خیییییییلی ترشح ازش میاد که حالت آبکی داره و شلوارش رو خیس میکنه و بوی بدی داره ازش خواستیم یه سر به دکتر زنان بزنه شاید عفونت داشته باشه اما میترسه و نمیره امشب هم همینطور شد یه جیغ کشید رفتیم گفت خیییییییلی حمله بهش دست داده و اون فوری بلند شده تا بره دستشویی اما اینقدر ازش ترشح (حالت آب) اومده که شلوارش و.... همه اینا خیس شده گفتیم شاید خدای نکرده خودادراری گرفته اما هنوز خیییلی جوونه 27 سالشه و مجرد میخواستم ببینم هیچکس یه همچین تجربه ای داشته خودش یا اطرافیانش؟ به نظرتون خودادراری گرفته خدای نکرده؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...