2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان همشون گیر میدن از نگرانی پیش از حد. 

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

ای کاش بمیرم راحت بشم از دست اینا 🤧😑

مامانم باعث شده کل اعتماد به نفسم نابود یشه

من الان هیچ عکسی از خودم نمیگیرم جلو اینه خودمو میبینم حالم بهم میخوره بعد بهم میگه چرا انقدر اعتماد به نفست پاینه همش تقصیر مامانمه

از صبح که از خواب پا میشم تا شب  غر میزنه

دقیقا

دقیقااااا متوجه میشم چی میگی خواهر بزرگمو دوس دارن منو نه

از خدا میخام فقط ی همسر خوب بهت بده ک جبران شه این چیزا

دل خوشی منم فقط نامزدمه ک با همه بدیاشون بازم دلداریم میده وگرنه من خیلی خستم ازشون

برای هم خوب بخواهیم،همین کار کوچیک از یاد رفته...♥️
۱۷

منم خونمون خیلی کلافم میکنن خیلییی اصن اعتماد ب نفس نداشتم ولی الان یاد گرفتم عصابمو خورد نکنم دعوا نکنم مخ خودمو متلاشی نکنم ب ی ورم میگیرم و موزیک گوش میدم من ۱۸سالمه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙