2777
2789
منم خونمون خیلی کلافم میکنن خیلییی اصن اعتماد ب نفس نداشتم ولی الان یاد گرفتم عصابمو خورد نکنم دعوا ...

وسواس هم شدم پوست دستام از بین رفته از بس شستم بخاطر فشار هایه که مانانم بهم وارد میکنه تازه عین نوکر ظرف و جارو برقی و ......  میکنم اخر سر هم یه تشکر نمیکنه و اهمیت نمیده بعد حالا یه کار اشتباه انحام بدم ۴ ساعت غر میزنه بعد کارای ۱۰ سال میشمم یادش میاد و ......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وسواس هم شدم پوست دستام از بین رفته از بس شستم بخاطر فشار هایه که مانانم بهم وارد میکنه تازه عین نوک ...

درسته باید ب مامانت کمک کنی ولی ن همه کارا..قبل اینکه ک بگه تو جارو رو بزن برو تو اتاقت بشین درستو بخون و بگو درس دارم و تامام ..کلاس چندمی رشتت چیه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
درسته باید ب مامانت کمک کنی ولی ن همه کارا..قبل اینکه ک بگه تو جارو رو بزن برو تو اتاقت بشین درستو ب ...

نه بعضی وقتا نثلا ۲ هفته ایی یه بار😂😂😂

همیشه هم درسمو بهونه میکنم 😂

ولی میرم تو اینستا😂😂

نه بعضی وقتا نثلا ۲ هفته ایی یه بار😂😂😂 همیشه هم درسمو بهونه میکنم 😂 ولی میرم تو اینستا😂😂

بله بله😂

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙