2777
2789

چند روز بو بچه خودشو خیلی سفت میکرد رفتم بیمارستان آزمایش کشت ادرار گرفتن امروز جواب شو گرفتم.  Colony cont رو زده بالای ۱۰۰ هزار 

عفونتم خیلی بالاست؟ فردا نوبت دکتر دارم. ‌خیلی میترسم.  ممکنه واسه بچه مشکلی پیش بیاد؟ 

غیر از درمان دارویی چی بخورم؟

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نگران نباش بستریت میکنن خوب میشی منم ماه اخرم این مشکلو داشتم اونم ۲بار بستری شدم خوب شدم ...

شما علایمت چی بود؟

من اوایل بارداریم عفونت شدید داشتم مایعات زیاد خوردم

و اینکه لباس زیر نپوشی

بعد ده روز دوباره ازمایش دادم کلا رفع شده بود

خدایا راضیم به رضایت یاور همیشگی من امید من مطمئنم تنهایم نمیذاری🌸🌸«یا صاحب الزمان أغثنی یا صاحب الزمان أدرکنی»🌸🌸
 اصلا نگران نباش بستریت میکنن خوب میشی منم ماه اخرم این مشکلو داشتم اونم ۲بار بستری شدم خوب شدم ...

هنوز تازه از بیمارستان مرخص شدم.  باز دوباره...

من فقط بچه خودشو سفت میکنه علائم دیگه ای ندارم 

عزیزم تجربه ندارم ولی سعی کن آب زیاد بخوری که دفع ادرارت بالا بره  انشاا.‌ چیزی نیست

آب که خیلی کم میخورم.باید بیشتر بخورم. ممنون 

حتمأ درمان کن چون باعث زایمان زودرس میشه. برای خودم اتفاق افتاد

شما ماه چندم عفونت گرفتی؟ علایمت چی بود؟ دارو مصرف نکردی؟

بچه تکون خوردنش کم شدع بود خودشو سفت میکرد  فشار میومد به رحمم یکسره دستشویی بودم 😢😢😢

وای منم بچه خودشو سفت میکنه. ولی سوزش ندارم 

چرا دارو نداد دکترت و بستریت کرد؟ 

من اوایل بارداریم عفونت شدید داشتم مایعات زیاد خوردم و اینکه لباس زیر نپوشی بعد ده روز دوباره ازما ...

دارو مصرف نکردی؟