2777
2789

شده بعضی وقتها یهو به یکی ی ِ حرفی بزنی ، که از یادش نره ؟
شده بعضی وقتها یهو یکی ی ِ حرفی بهت بزنه که از یادت نره ؟
شده بعضی وقتها ی ِ صحبتهایی تو زندگیت همیشه تو خاطرت بمونه ؟
خُب، اینجا برای ِ همون حرفها و صحبت های ِ یهویی ، که موندگار می شن ..

***گــور پــدر دل مــا، دل تـــــــــو شــاد***

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دوران عقدمون رفتع بودیم خونه عموم ..همه دور هم نشسته بوذیم ما هم کنار هم بوذیم بقیه سرگرم صحبت کردن بودن بهش یواشکی گفتم:" دوستت دارم" اونم تروم پرسبد چقدر؟ منم گفتم " همششششششش" یهو زد زیر خنده و بقیه !!!!!
[smiley]s/sm_60.gif[/smiley]
چه با مزه ریحانه .

مثل من یه بار نامزد بودیم بهم گفت چقدر دوسم داری منم کلی فکر کردم چی بگم که تمام وکمال باشه یهو گفتم همش دوتایی زدیم زیر خنده و خاطره شده برامون همین
خدا جونم عاشقتم.....

+خـب با اون خوبیـن؟ رابطتـون بهتـر شـده؟
- نمیـدونـم هنوز
+یعـنی چی نمیدونی؟
- آخـه یه جوریه، بـه بعضـی چیزا خیلی توجـه میکنـه . . !
+یعنـی چـی؟
- یـادتـه امـروز وایساده بـودیم فلان جا، منتظـر فلانـی؟ مـن داشــتم به اون نـگا میکردم، اون داشت به تـو نگـا میکرد . . !!

***گــور پــدر دل مــا، دل تـــــــــو شــاد***

یه بار خیلی تو زندگیم بدبیاری میاوردم و واقعا خسته شده بودم هیچی چیز اون طوری که باب میلم بود پیش نمیرفت یکی از دوستام بهم گفت :
همیشه سیاه ترین زمان شب وقتیه که آخرن لحظشه و بعدش دیگه هوا روشن میشه

واقعا واقعا با این جملش زنده شدم
میخواهمت تا عمق جان .دیوانه وار افسانه وار
با همسرم نامزد بودیم! رفته بودیم یه بار یه پاساژی خرید! من یه لباس تو مغازه دیدم با اشتیاق گفتم چه با کلاسه! همون موقع همسرم با لهجه شیرین جنوبیش بهم گفت "کلاست مونه کشته!!"
دیگه همیشه همین رو بهم میگه :)))))
مهاجرت شروع دوباره ای برای من بود