2777
2789
عنوان

قرص سرماخوردگی در بارداری

15949 بازدید | 12 پست

سلام من الان در ماه۶ بارداری هستم ،سرماخوردم دکتر برام قرص سرماخوردگی کوریزان و آموکسی سیلین نوشته چون گلوم چرک کرده. ولی بهم گفت فقط قرص کوریزان رو در موقع ضرورت بخورم. چون حالم خوب نبود من ۳دونه از این قرص رو هر ۸ساعت خوردم.الان تو اینترنت دیدم که اصلا خوب نیست واسه جنین. عذاب وجدان گرفتم. میخواستم بپرسم با این ۳تا که خوردم مشکلی پیش نمیاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم فقط استامینوفن ساده و سفیکسیم ضرر نداره

که البته خودم نخوردم،الان سرما خوردم اما تحمل کردم و قرص نخوردم

چجور دکتری هست که درنظر نگرفته بارداری و برات قرص مضر نوشته؟!

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
آخه تو اینترنت دیدم نوشته برای ضریب هوشی جنین بده

بابا دکتر یه چیزی میدونسته دیگه همش سه تا خوردی عیچی نیست استرس برای بچه بیشتر ضرر داره بیخود استرس نگیر

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
من شنیدم فقط استامینوفن ساده و سفیکسیم ضرر نداره که البته خودم نخوردم،الان سرما خوردم اما تحمل کردم ...

آخه عفونت خیلی بده. نخوردنش بیشترضرر داره

از راه طبیعی سعی کن درمان کنی خودتو. تا میتونی لیمو شیرین و پرتقال بخور. شلغم بخور که عالیه

ابلیمو  و عسل و اب ولرم باهم قاطی کن روزی یه دو لیوان بخور تا اینکه یه کم بهتر شدی روزی یه لیوانش کن 

خودتو گرما بده که کلی عرق کنی و همش بخواب البته نچسپی به بخاری 

دو سه دوزه خوب میشی

🕊
من شنیدم فقط استامینوفن ساده و سفیکسیم ضرر نداره که البته خودم نخوردم،الان سرما خوردم اما تحمل کردم ...

حتی اینام میگن در مواقع ضرور. من الان یه مقدار کم عفونت ادراری دارم فقط گفت مایعات بخور چون تو بارداری عوارض داروها تو اولویته

🕊
حتی اینام میگن در مواقع ضرور. من الان یه مقدار کم عفونت ادراری دارم فقط گفت مایعات بخور چون تو باردا ...

آره منم سرما خوردم چندروز پیش 

دکتر گفت مشکلی نیست اما باز نخوردم ترسیدم 

تحمل کردم با سوپ و مایعات ردش کردم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)