سلام دوستان عزیز خداروشکر من بعد از تجربه تلخ بارداری خارج از رحم و بدون درمان و پیگیری خاصی یک بارداری سالم رو تجربه کردم تاپیک زدم که به همه کسانی که این تجربه تلخ رو داشتند و نگران هستند که باز هم اون اتفاق تکرار بشه کمی امیدواری داده باشم. ان شاالله خدا به همه کسانی که منتظر هستند بچه های سالم و صالح عطا کنه
خداروشکر ..انشالله خدا ب همه منتظرا یه نی نی ناز بده
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودم بعد از اون اتفاق خیلی ناامید و افسرده بودم و یه حورایی مطمئن بودم که دیگه هرچی باردار بشم خارج رحمیه دائم تو سایت دنبال تاپیک های این مدلی بودم که ببینم کسایی بودن که بارداری موفق بعد epتجربه کرده باشن یا نه
[QUOTE=175220219]آها پس هر دوش خارج رحمی نبوده بازم خداروشکر نماز استغاثه حضرت زهرا رو بخون و ازخدا بخواه هروق ...[/لطفاعزیزبگونمازش چجوری خونده میشه منم منتظرنینی سالمم خدابهم دوقلودادولی واسم نموندن
چجوریه نمازش انشاالله که خدا هم به من هم به همه منتطرا بده عزیزم
نحوه خواندن نماز استغاثه حضرت زهرا (س): دو رکعت نماز بخوانید و بعد از سلام، سه مرتبه تکبیر بگوید، سپس تسبیحات حضرت زهرا(س) را به جای آورید، به سجده بروید و صد مرتبه بگویید:
«یا مَوْلاتی یا فاطِمَةُ اَغیثینی».
ای سرپرستم ای فاطمه به فریادم برس.
بعد طرف راست صورت خود را بر زمین بگذارید و همین ذکر را صد مرتبه بگویید، سپس طرف چپ چهره را بر زمین بگذارید و صد مرتبه بگویید، دوباره به سجده برود و ۱۱۰ مرتبه بگویید؛ بعد از آن حاجت خود را بیان کنید
[QUOTE=175220219]آها پس هر دوش خارج رحمی نبوده بازم خداروشکر نماز استغاثه حضرت زهرا رو بخون و ...
نحوه خواندن نماز استغاثه حضرت زهرا (س): دو رکعت نماز بخوانید و بعد از سلام، سه مرتبه تکبیر بگوید، سپس تسبیحات حضرت زهرا(س) را به جای آورید، به سجده بروید و صد مرتبه بگویید:
«یا مَوْلاتی یا فاطِمَةُ اَغیثینی».
ای سرپرستم ای فاطمه به فریادم برس.
بعد طرف راست صورت خود را بر زمین بگذارید و همین ذکر را صد مرتبه بگویید، سپس طرف چپ چهره را بر زمین بگذارید و صد مرتبه بگویید، دوباره به سجده برود و ۱۱۰ مرتبه بگویید؛ بعد از آن حاجت خود را بیان کنید