2777
2789
عنوان

سرکلاژیا بیان

326 بازدید | 7 پست

من بخاطر ترشح ابریزشی و کمردرد رفتم سونو دهانه ی رحم دادن و متوجه شدن کانال سرویکس نرمه و سرکلاژ کردم مراقبت های بعدش چطوریه بیاین راهنمایی کنید؟

ماهگلم دختری ازجنس طلا
تا دوهفته استراحت مطلق بعدش نسبی،وسیله سنگین بر ندار واز پله بالا و پایین نشو،سر پا زیاد نایست

نمیتونم گاهی بشینم سریع لکه بینی میکنم

ماهگلم دختری ازجنس طلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم گاهی بشینم سریع لکه بینی میکنم

تا هفته اول طبیعیه لکه بینی بعدش خوب میشی،والا من بیشتر دراز کش بودم فقط برای غذا و سرویس بلند میشدم دو هفته اول،الان تو خونه راه می رم،گاهی ظرف و غذا هم درست میکنم

خدایا شکر  

تا هفته اول طبیعیه لکه بینی بعدش خوب میشی،والا من بیشتر دراز کش بودم فقط برای غذا و سرویس بلند میشدم ...

اره خداراشکر الان 4 روزه گذشته خیلی بهترم ولی خودم مراعات میکنم دراز کشیدم

ماهگلم دختری ازجنس طلا

منم سرکلاژ بودم مراقبتم فقط استفاده از توالت فرنگی بود. پله هم بالا پایین نمیرفتم فقط .الان پسرم ۲ماهشه

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
منم سرکلاژ بودم مراقبتم فقط استفاده از توالت فرنگی بود. پله هم بالا پایین نمیرفتم فقط .الان پسرم ۲ما ...

حداحفظش کنه

من فقط برا دستشویی و گاهی چند قدم مختصر بلند میشم

دو روزه حس میکنم بچه پایین اومده و نبضش رو جای سزارین میزنه به نظرت طبیعیه اخه من ک سرکلاژم طول سرویکسم زیاد بوده امکان داره بچه پایین بیاد

ماهگلم دختری ازجنس طلا
حداحفظش کنه من فقط برا دستشویی و گاهی چند قدم مختصر بلند میشم دو روزه حس میکنم بچه پایین اومده و ن ...

نه عزیزم طبیعیه اصلا نگران نباش من به حدی بچه پایین بود که سونو میشدم هی میپرسیدم خیلی پایین نیست میگفت نه طبیعیه.

برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨‍👩‍👧‍👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چک‌مثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد