یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تا هفته اول طبیعیه لکه بینی بعدش خوب میشی،والا من بیشتر دراز کش بودم فقط برای غذا و سرویس بلند میشدم دو هفته اول،الان تو خونه راه می رم،گاهی ظرف و غذا هم درست میکنم
منم سرکلاژ بودم مراقبتم فقط استفاده از توالت فرنگی بود. پله هم بالا پایین نمیرفتم فقط .الان پسرم ۲ماهشه
برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨👩👧👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چکمثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد
حداحفظش کنه من فقط برا دستشویی و گاهی چند قدم مختصر بلند میشم دو روزه حس میکنم بچه پایین اومده و ن ...
نه عزیزم طبیعیه اصلا نگران نباش من به حدی بچه پایین بود که سونو میشدم هی میپرسیدم خیلی پایین نیست میگفت نه طبیعیه.
برای بار دوم لطف خدا شامل حالم شد و منتظر فرشته کوچولومون هستیم 🤩🤩 دیگه کم کم داره خونوادمون ۴نفره میشه🥰👨👩👧👦 دخترکوچولوی من ۲ سالشه و داره میشه آبجی بزرگه خدایِ من شکرت...۲۲-۱-۹۹ بی بی چکمثبت و ۲۳-۱-۹۹ آزمثبت بتا۱۴۴😊 ۲۷-۱-۹۹ تکرار آز ۶۱۹ . پسرم ۲_۹_۹۹ بدنیا اومد