2777
2789
عنوان

دندان پزشکی برای خانم ها خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7101 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالی که من انتخاب رشته کردم دندون رو لحظه اخر حذف کردم بخاطر فرسودگی بدنیش بعد چند سال گردن و کمر نمیمونه برای ادم اما کار و درامدش نسبت به پزشکی خیلی بهتره حتی عمومیش

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید

عزيزم من توصيه نميكنم به دلايل زير:

گردن درد و كمر درد و دست درد ميگيري و نصف درامدتو بايد خرج فيزيوتراپي خودت بكني 

هزينه مطب و تجهيزاتش بالاست الان برو ببين يه وسيله ساده دندونپزشكي يا اجاره يه مطب چقدره هزينه ها سر به فلك ميكشه 

همسرت درست ميگه چون اغلب دندونپزشك هاي خوب اقا هستن و نيروي دستشون قوي تر هست مثلا تو كشيدن دندون 

ديگه الان دندون هم مثل پزشكي شده و بايد تخصص بخونين ديگه كسي پيش عمومي نميره زن دايي من دندونپزشكه ميگه الان كلينيك ها تو تهران ديگه عمومي نميگيرن فقط تخصص 

بايد كارت خوب باشه و باسواد باشي و معروف شي تا به ماهي ان ميليون پول برسي فك نكن دندون خوندي تموم شد ميگن بفرما ٢٠ تومن در ماه براي شما 

سخته قبولیش  از پزشکی هم سخت تر رتبه  نهایت ۷۰۰ میخواد

بله خب سخت تره چون ظرفیتش خیلی کمتر از پزشکیه ولی خب اگه وقت بزارم میدونم میتونم قبول بشم چون از نظر درسی و یادگیری خیلی خوبم 

پزشکی

موفق باشی عزیزم 

منم پزشکی خیلی علاقه داشتم ولی به دلایلی سال کنکور نتونستم بخونم الانم که مدت زیادیه وقفه افتاده حس میکنم اگه دندون بخونم بهتر از ارشد و دکتری رشته خودمه حس میکنم بازدهیش بهتره 

عزيزم من توصيه نميكنم به دلايل زير: گردن درد و كمر درد و دست درد ميگيري و نصف درامدتو بايد خرج فيزي ...

ممنون عزیزم که کامل توضیح دادی درسته همین دلایل خودمو کمی مردد کرده 

راستش من خیلی به تحصیل علاقه دارم و دوس دارم تحت هر شرایطی ادامه تحصیل بدم ولی ارشد و دکتری رشته خودمم میترسم فایده ای نداشته باشه به خاطر همین چند روزیه فکر کنکور دوباره برای دندون پزشکی  افتاده تو ذهنم 

اگه واقعا تصميمت جديه و ميخوني براي كنكور توصيه من دارو هست به دلايل زير: 

رشته تميزي هست با خون و ترشحات و ... در تماس نيستي بر خلاف دندون ( اين مورد رو يادم رفت تو معايب دندون بگم حالا اينجا ميگم 😊) 

نيازي به گرفتن تخصص نيست 

داروخانه بزني درامدت فوق العادست حتي اگرم نزني با يه شيفت ٨ساعته در ماه ١٠ الي ١٢ تومن درامد داري ( مصوبه مسئول فني داروخانه ها رو بخون) 

كارش فوق العاده راحته نه سختي داره نه كشيك نه خستگي هيچي 

فقطططط تنها بديش درس هاي سخت و خسته كنندشه پر از شيمي و رياضي 

اگه واقعا تصميمت جديه و ميخوني براي كنكور توصيه من دارو هست به دلايل زير:  رشته تميزي هست با خ ...

اينو هم اضافه كنم نيازي به معروف شدن نيست طرف مياد داروخانه داروشو ميخره ميره فرقي براش نداره از كدوم داروخانه كدوم دكتر داروساز اما براي دندون مهمه كه دكترش باسواد باشه و كارش خوب باشه نزنه دندونشو خراب كنه 🤦‍♀️

اگه واقعا تصميمت جديه و ميخوني براي كنكور توصيه من دارو هست به دلايل زير:  رشته تميزي هست با خ ...

مرسی عزیزم ولی خیلی برام سخته دارو چون من شیمی و ریاضی رو با اجبار میخونم در عوض عاشق زیستم 😍😍 رشته لیسانسم هم زیست بود و برای ارشد و دکتری میخواستم ژنتیک پزشکی بخونم که فعلا این افکار افتاده تو سرم😂

یه سوال دیگه شما خودتون رشتتون چیه ؟