2777
2789
عنوان

یکی میخواد خودکشی کنه کمممککک

284 بازدید | 20 پست

یه بنده خداییه 

حدود دو سه ماه میشه کلا ارتباطمو باهاش تموم کردم ولی از دور هواشو دارم حواسم هست بهش و میدونم تو فاز خودکشی و ایناعه بدبخت

امروز با اک فیک رفتم یکم چرت گفتم پیویش اذیتش کردم کرم ریختم😐

آخرین پیامی که داده اینه:

حست نیست بای بده

امشب تمومش میکنم حلال کن 

همینا😐

الانم هرچی پیام میدم سین میکنه ج نمیده

دوست ندارم حالش گرفته باشه چیکار کنم😓💔

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/

خب ما چه کمکی از دستمون برمیاد

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم داری پ

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

ان شاءالله خدا خودش کمکش کنه 

دختر خواهر شوهرم یک دختربچه ناز پنج شیش ساله هستش که مبتلابه سرطان خون شده لطفا با دل های پاک تون برای سلامتیش و شفا یافتنش دعا کنید و سوره حمد بخونید و صلوات بفرستید تا دل یک مادر نگران رو شاد کنید. ان شاءالله خدا به بچه ها تون سلامتی بده
کرم داری پ

اهوم😓

گناه داره خب😐💔

امشو شوشه لیپک لیلی لونه 💜😐                              اگه توی تاپیکا یه چیز کاملا بی ربط گفتم به روی خودتون نیارین و ب دل نگیرین. همیشه موضوع تاپیکا رو اشتباه متوجه میشم :/

زنگ بزن حال و احوالش بپرس 

حتی اگ میتونی برو دیدنش

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
آدمی که میخاد خودکشی کنه هرگز تاکید میکنم هرگز به زبون نمیاره این آدم فقط دنبال جلب توجهه بیخیال

اهوم میدونم اینو

بچه کلا کمبود محبت داره خیلی تنهاست

میخوام حالشو بهتر کنم فقط

آدمی که میخاد خودکشی کنه هرگز تاکید میکنم هرگز به زبون نمیاره این آدم فقط دنبال جلب توجهه بیخیال

ولی یکیو میشناسم ب زبون آورد خودکشی هم کرد 😐

انقد با قاطعیت نمیشه راجب همه نظر داد. ولی اکثریت آره وقتی میگن دنبال جلب توجهن

زنگ بزن حال و احوالش بپرس  حتی اگ میتونی برو دیدنش

نمیتونم هیچ کدومو

ینی ببین الان اونی که بهش پیام داده من نیستم هویت جعلی منه همینش سخت میکنه کارو😐💔