2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم ایراد گیرن

200 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها.من طبقه بالا خانواده شوهرم زندگی میکنن

اوایل ازدواج زیاد میرفتن طبقه پایین.یعنی صبح و عصر و شب تا دیر موقع پیششون بودم

چند ماهی هست کمتر میرم گاهی صبح و شب میرم گاهی فقط شب و همچنان تا دیروقت

ولی امان از روزی که فقط شب میرم همه دهن کجی میکنن

بلاخره منم کار واسم پیش میاد بیکار کی نیستم همش برم اونجا.واقعا نمیدونم چیکار کنم.بارها توضیح هم دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو یه مدت مادرشوهرم مرتب دعوت میکردم میومد دو روز سه روز میموند خونم و هر چی هم از دهنش درمیومد بارم میکرد و میرفت منم تصمیم گرفتم دیگه کمتر برم اونم کمتر بیاد یه سری که دعوتمون کرد رفتیم خیلی باهام بداخلاقی کرد انگار ارث پدرشو ازم طلب داشت سر اینکه چرا دیگه دعوتش نکردم

از اول نباید این همه میرفتی که الان بخ‌وان گیر بدن اختیار خودتم نداشته باشی گاهی اوقات طرف مقابل مقص ...

آره منم بعضی جاها مقصر بودم زیاد ور دست بودم ولی چرا اینقد زور میگن😭😭😭چرا دیگه بداخلاقن

آره منم بعضی جاها مقصر بودم زیاد ور دست بودم ولی چرا اینقد زور میگن😭😭😭چرا دیگه بداخلاقن

منم حیاطم مشترکه با خونه پدرشوهرم ولی ماهی یکی دوبار اونم خودشون دعوت کنم میرم زیاد نرو توقعشون ازت بالا میره😊