2777
2789

میخوام درد و دل کنم ، مادرشوهرم خیلی دورویه جلوم خوبه ولی پشت سرم شوهرم رو پرش میکنه میندازه به جونم اون دو تا جاری دیگه امم بنده های خدا بهشون خیلی گیر میداده دخالت میکرده ولی برادرشوهرام به قول خانم هاشون خیلی به حرفش نمیکردن ولی شوهر من خیلی به خرف مامانش میکنه من خودم جواب مادرشوهرمرو میدم اونم یاد گرفته شوهرمو میندازه به جونم به خودم چیزی نمیگه الان یه هفته است رفته خونه دخترش یه شهر دیگه وای ایتقدر آرامش دارم کاش میشد برای همیشه همونجا بمونه یا کاش شوهرم موافقت میکرد ما بریم یه شهر دیگه چی میشه مادرشوهرمدیگه برنگرده بمونه همونجا 

کاش بشه مادرشوهر من بمیره راحت شم ازش

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ننیخوام نفرینش کنم خیلی خودمو کنترل میکنم ولی عذابم میده واقعا نمیفهمم چی گیرشون نیاد عروس و پسرشون رو بندازن به جون هم 

من ننیخوام نفرینش کنم خیلی خودمو کنترل میکنم ولی عذابم میده واقعا نمیفهمم چی گیرشون نیاد عروس و پسرش ...

خدا لعنت کنه مال من جوونه.خسته ام کرده دارم اب میشم اما صدام در نمیاد...

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

حرف دلمو زدی من باهاشون تو یه ساختمونم

خدا شاهده وقتایی که میرن مسافرت انقدر استرسم کم میشه آرامش میاد به وجودم روحیه م شاد و قوی میشه انگیزه م زیاد میشه و کیف میکنم با شوهرم

ولی وقتی میخوان برگردن دنیا رو سرم آوار میشه جون بدبختیام شروع میشه با برگشتنشون

کاش برن مستفرت یا جای دیگه خونه بگیرن راحت شم منم😞

حرف دلمو زدمن باهاشون تو یه ساختمونم خدا شاهده وقتایی که میرن مسافرت انقدر استرسم کم میشه آرامش میا ...

آره کاش مادرشوهر منم دیگه برنگرده بمونه همونجا اینقدر این چتد روزی که رفته آرامش دارم استرسم کم شده 

عزیزم این مسلمه که خانواده شوهر اگر کلا وجود نداشته باشن عروس خوشبخت و آروم زندگی میکنه ولی نمیشه

بخدا منم دلم میخواد کلا نباشن کلا نبینمشون حالم ازشون بهم میخوره ولی چاره چیه

از نفرین کردن میترسم ولی گاهی از عصبانیت دعای بد هم میکنم چون همش‌ میریزم تو خودم

آره کاش مادرشوهر منم دیگه برنگرده بمونه همونجا اینقدر این چتد روزی که رفته آرامش دارم استرسم کم شده& ...

الهی🥺

عزیزم الان که نیستن کیفتو بکن

ولی من خودم به شخصه وقتی نیستن هم استرس اینو دارم که نکنه زود برگردن بعد برگتشن چی میشه لعنت خدا بهشون بود و نبودشون برام عذابه