2777
2789
عنوان

کمک...

147 بازدید | 15 پست

خانوما به دادم برسین

داشتم واسه عصرونه عدسی درست میکردم

نمکش از دستم در رفت

خییییلی شور شده بخدا

چیکار کنم?

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بریز تو آبکش بشور

دهنت😂😂😂

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

سیب زمینی بزار توش قل بخوره بعد یه ربع در بیار.

عشق وجود دارد؛                                                                فقط بعضی ها مثل ایدا میماند                                                شاملو میسازند...                                                                  بعضی ها هم مثل ثریا میروند                                                  شهریار یا میکشند🙂🖤
سیب زمینی بزار توش قل بخوره بعد یه ربع در بیار.

بهتره که دایره دایره خورد کنی بریزی توش که خواستی در بیاری راحت باشی

عشق وجود دارد؛                                                                فقط بعضی ها مثل ایدا میماند                                                شاملو میسازند...                                                                  بعضی ها هم مثل ثریا میروند                                                  شهریار یا میکشند🙂🖤
من فقط شام و ناها.شام نمیتونم بخورم.چطوری میتونین عصرونه هم بخورین؟🤨

خب شوهرم شیفتیه کارش

صبحونه نمیاد،ناهار نمیاد،بعد از ظهر میاد

اونم که دیگ ناهار نیس

دوباره غذا که خورد میره تا شب😯

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
بهتره که دایره دایره خورد کنی بریزی توش که خواستی در بیاری راحت باشی

وای ممنون

بنداز آشغالی😂

بمیرمم همچین کاری نمیکنم😁

وای ممنون

خواهش میکنم عزیزم اگه دو سه بار اینکارو انجام بدی فکر کنم شوریش کاملا برطرف بشه🤗💕

پس بگو بنده خدا صبحونه و ناهارش حساب میشه

آره😶

ببخشید یه سوال دیگه

سیر شوریه غذا رو میگیره؟؟