2777
2789
عنوان

مهریه حذف شده

1578 بازدید | 140 پست

دوستان خواستم اطلاع رسانی کنم که مهریه عملا حذف شده. با همسرم به مشکل خوردم و برای مهریه اقدام کردم. با تعداد زیادی زن مواجه شدم عین خودم

که با ضرب و شتم از خونه بیرون انداخته شده بودن. اونا هم برای مهریه و نفقه اقدام کرده بودن

شوهر اونها چیزی حدود یک سال قبل یا شاید خیلی قبل تر اموال خودشون رو به نام بستگان نزدیک انتقال داده بودن و با خیال راحت همسرشون رو بیرون انداخته بودن

حتی تعدادی بودن که مدت طولانی بود بچه هاشون رو ندیده بودن

مهریه برای اکثریت پیش قسط حذف شده

و حالا سالی یک سکه

و اکثرا اینجوری بود که هر دو سال یک

مهریه تعیین شده بود

لطفا لطفا برای خرید جهاز و سیسمونی دقت کنید.

اخرین سنگر زنها از بین رفته

نه حذف نشده ،اجرایی سکه قبلا ۱۱۴ تا بود از فروردین اجرایی اش شده ۱۴ سکه ،یعنی اگ شوهرش ۱۴ سکه نداد زندان و درصد کم پابند الکترونیکی

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینقدر اطلاعات اشتباه به بقیه ندید مهریه ۲۰۰۰ سکه هم باشه آقا باید بده، منتها موقع ازدواج چشم تون رو بستید با آدم های دوزاری که شپش تو جیبشون میپره ازدواج میکنید بعد از ازدواج چشم باز میکنید طرف آه در بساط نداره مهریه بده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

شروط ضمن عقد بیشتر بدرد میخوره دیگ

مهریه صرفا برای اینه ک اگر همسر فوت شد

اموال دست کسی نیوفته

اما ۱۴ تا اجباریه دادنش

میشه توقیف کرد

دیگ اینکه طرف به نام کسی زده

فرار از دِین میشه

مگر از اول گدا بوده باشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بخاطر همینه معتقدم ازدواج تو ایران بدرد نمیخوره

قانون مال مرداس دور زدنشم مال همونا

بهترین راه برای جلوگیری از فرار یک زندانی این است که نگذارید او هرگز بفهمد که در زندان است ... داستایفسکی

۱۴ سکه که خیلی وقته ثبت شده نه از فروردین امسال

اجرایش گفتم ، دی ماه بهمن بود ثبت شد

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

نه حذف نشده ،اجرایی سکه قبلا ۱۱۴ تا بود از فروردین اجرایی اش شده ۱۴ سکه ،یعنی اگ شوهرش ۱۴ سکه نداد ز ...

به نظرت هر سال یک سکه بدون پیش قسط عملا با حذف شدن فرقی داره؟؟؟

اینکه مرد همه ی اموالش رو انتقال بده به اسم بستگان بعد بیاد تو دادگاه بگه من بدبختم ندارم

منصفانه هست

میگم قبلا ۱۴ بود جدید نیست برای امسال باشه

یک ثبت هست ک مجلس اجرایش مصوب کرد