دختر۶۸۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1960 عنوان کیا هفته شانزده بارداری هستن 266 بازدید | 9 پست بیاین بگین حالتون چطوره؟واژن درد ندارین من خیلی دارم دیگه دارم میترسم اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏 1399/11/12 | 14:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر۶۸۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1960 خداروشکر همه حالشون خوبه اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
mommymahdi عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 316 من تو هفته شانزدهمم.خوبم شکر خدا.فقط ارژیم کمه و کسلم خدایا شفایم را از تو میخواهم و بس
دختر۶۸۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1960 من تو هفته شانزدهمم.خوبم شکر خدا.فقط ارژیم کمه و کسلم خداروشکر درد واژن نداری؟من چند روزه کلافم کرده اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
mommymahdi عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 316 نه الان دارم.اما بارداری اولم ماههای بالا داشتم.برای اطمینان زنگ بزن مطب دکترت بپرس خدایا شفایم را از تو میخواهم و بس
hedye7676 عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 1579 منم هفته ۱۶ هستم..درد واژن نه..ولی سردرد خیلی دارم..همین الانم سرم درد میکنه..شما نداری؟ شکمتم بزرگشده؟ ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم..
دختر۶۸۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1960 نه الان دارم.اما بارداری اولم ماههای بالا داشتم.برای اطمینان زنگ بزن مطب دکترت بپرس رفتم دکتر گفت هیچی نیس آب زیاد بخور در ضمن فهمیدم درد واژن نیست درد مجرای ادرارمه😕 اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
دختر۶۸۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1960 منم هفته ۱۶ هستم..درد واژن نه..ولی سردرد خیلی دارم..همین الانم سرم درد میکنه..شما نداری؟ شکمتم بزرگ ... من وقتی بدخواب شم سردرد میشم البته چند وقته خوبم قبلا خیلی سردرد بودمآره شکمم جلو اومده اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏
hedye7676 عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 1579 من وقتی بدخواب شم سردرد میشم البته چند وقته خوبم قبلا خیلی سردرد بودم آره شکمم جلو اومده من خودمم یکم شکم داشتم حالا اصلا حس نمیکنم شکمم رو ماشالله لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم..
دختر۶۸۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/06 تعداد پست: 1960 وای من چقد تپش قلب و تنگی نفس دارم امروز اصلا نفسم بالا نمیاد اتفاق خوووب لططفا بیفت🙏خدایا شکرت که ۹۹/۹/۹ خووبترین اتفاق زندگیم افتاد🙏آقا پسرم سالم بیا بغلم و زندگیمونو آبی کن🙏