2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم عزیزم دیروز سونو شدم فهمیدم درمان شدم ایشالله هرکس ک داره زود زود درمان شه

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
منم مجردم و فکر کنم دارم🤕🤕 علائم تو چیه؟ دیر پریود میشی؟

من متاهلم یماه عقب انداختم رفتم دکتر ۵ ماه درمان کردن خوب شدم یکی دوستام دیر رفت دکتر گف کلا تخمکات اینقد دیر اومدی دیگ بزرگ نمیشن حتی با دارو

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️