2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستت چن سالش بود دکتر این حرفو بهش زد

۱۹

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
منکه ۲۲ سالمه چی 😁 یعنی خوب نمیشم ؟ تازه فهمیدم تنبلی دارم..

ن من نگفتم خوب نمیشید عزیزم من خودم تنبلی داشتم خوب شدم چرا نشه ؟ فقط سردی قطع کن و زود درمان کن من ماه اول دوروز ک عقب انداختم متوجه شدم تنبلی دارم زودی رفتم دکتر و طی ۴ ۵ ماه با دارو خوب شدم الانم تو اقدامم دکتر گف ن ازون وقت ک نامنظم شدی ن از الان ک سه تا سه تا تخمک بالغ و عالی داری 😂

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
وقتی رفتی دکتر چه ازمایشایی نوشت؟ و میشه بگی هزینه سونوگرافی چقدره؟ من تازه میخوام برم

آزمایش هورمونی تیرویید سونوگرافی. همشو دادم گفتن سالمه. هنوز تیرویید مانده. بادفترچه سونوگرافی بگیری کم میگیرن بیمارستان برو بگیر اونجا هزینه اش کمتره 

ن من نگفتم خوب نمیشید عزیزم من خودم تنبلی داشتم خوب شدم چرا نشه ؟ فقط سردی قطع کن و زود درمان کن من ...

آخه من چندین ساله علائمش رو دارم ...ولی تازه فهمیدم که تنبلیه...

مامانم میگفت عقب افتادن پری واسه کم سن وسال بودنته بزرکتر که بشی تنظیم میشی...

منم دیگه گفتم لابد چیزی نیس نرفتم دکتر

آخه من چندین ساله علائمش رو دارم ...ولی تازه فهمیدم که تنبلیه... مامانم میگفت عقب افتادن پری واسه ک ...

خوب عزیزم اشکال نداره الان حتما پیگیر شو داروهات سر وقت بخور انشالله حل میشه زودی تنبلی داری فقط یا کیست؟ چون کیست سخت تره من فقط تنبلی بود

خوب عزیزم اشکال نداره الان حتما پیگیر شو داروهات سر وقت بخور انشالله حل میشه زودی تنبلی داری فقط یا ...

نه فقط تنبلی دارم 

آره سردیجات زیاد مصرف کردم تو این مدت .‌‌فکر کنم واسه اون اینطوری شدم‌.‌..

تازه اینارو جدیدا یاد گرفتم تو نی نی سایت ...وگرنه نمیدونستم که سردیجات مضره...مامانم هیچی بلد نیس به منم هیچی یاد نداده 

خدا نی نی سایتیارو خیرشون بده روشنم کردن 😁

اگه توی تخمدان کیست های کوچیک داشته باشیم اون چیه؟

پلی کیستیک خیلی بده درمانش طول میکشه .. 

اها ب کیست های کوچک توی تخمدان میگن پلی کیستیک؟برای بارداری مشکل بوجودمیاره؟

اره تخمدانی ک کیست داشته باشه رو میگن پلی کیستیک و باعث میشه پریودی نامنظم شه و توی تخمک گذاری اختلال ایجاد میکنه برای همین درمانش طول میکشه ولی هیچ چیز غیر ممکن نیست خیلیا با کیست باردار شدن