2777
2789

سلام دختر من ۱۱ ماھشہ از سہ ماھگی افتاد بہ روی شکم چھار ماھگی سینہ خیز میرفت پنج ماھگی چھار دستو پا وشش ماھگی از دیوار و مبل و ۔۔دست میگیرہ و بلند میشہ از شش ماھگی دوتا دندون دروردہ و دیگہ درنیوردہ حرفایی کہ میزنہ بابا۔ماما۔ممہ۔دایی۔پا۔دس دس۔و دو سہ۔۔صدای گربہ ام در میارہ و دوسہ روزہ دوسہ قدم راہ میرہ۔عاشق بچہ ھاس۔۔و میرقصہ و سرشو تکون میدہ۔۔۔بوسم میفرستہو اصلا خواب ندارہ ساعت ۷ بیدارہ

دوست دارم یہ عالمہ۔۔۔۔خدا میدونہ از عشق تو رویہ دلم زدہ جوونہ۔۔۔۔۔پری دریایی علی بابا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچعه من فقط میگه بابا این اخریاهم ماما الانم میگه دد یعنی عقب افتادست؟

دوتا دندون در اورده دیگ هیچی الان ی دوستا قدم برمیداره بدون کمک 

۱۲ ماهشه 

بدهداست چی بهش بدم عذاهاتو لیست کن

میشه  برای شادی روح بهترین پدر دنیا ی صلوات مهمونم کنید😔
خو پ چته دیگه ؟  بچه منم هنوز یکسالش نشده راه میره 9تا دندونم داره  کمترم پز بده

ھر ھر ھر قصدم پزدادن نبود عقدہ ای

دوست دارم یہ عالمہ۔۔۔۔خدا میدونہ از عشق تو رویہ دلم زدہ جوونہ۔۔۔۔۔پری دریایی علی بابا
وای بچعه من فقط میگه بابا این اخریاهم ماما الانم میگه دد یعنی عقب افتادست؟ دوتا دندون در اورده دیگ ...

دقیقا برای همین استرسا که به بقیه مامانا وارد میشه نباید اینجور تاپیکا رو زد و یا وارد شد.نه عزیزم هربچه ای یه جوره گلم نگران نسو

من قصدم این بود کہ بیاید و از بچہ ھاتون بگید نہ بخوام پز بدم ھر بچہ ای یہ جورہ بعضی ھا ھشت ماھگی راہ میوفتن و بعضی ھا اسال و نیم