2777
2789

سلام دوستان براجانبازایی ک حتی یه درصد هم جانبازی دارن حقوق تعلق میگیره  یه ساله تومجلس تصویب شده کلا براهمشون.....هرکی تودوروبرش جانباز داره که ازاین موضوع بی خبره حقوق نمیگیره لطفا بهش اطلاع رسانی کنین  تادرثوابش شریک شین بره بنیاد شهید واونجا ثبت نام کنه تابهش حقوق بدن☺

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمعنا خودشون میفهمن

ن متاسفانه ازبنیاد شهید خبرنمیدن ک حقوق تعلق میگیره باید خودجانباز برع پیگیر باشه...مورد داشتیم توفامیل ک خودش پیگیرشد وبهش حقوق دادن ازبنیاد بهش نگفته بودن. گفته بودچرانگفتین اونام گفتن مانمیگیم باید خودتون براثبت نام بیاین

عزیزم میزان حقوق بستگی به درصد جانبازی شون داره؟ شما میدونید به چه صورته؟

ن گلم کلا براهمه یکسان تعلق میگیره چ جانباز یک درصدی چه چانباز ۲۰ درصدی  حقوقشون یکسانه

من بابام جانبازه. اما مدارکشو از بین برد همون زمان. گفت برای خدا رفتم. الان حالش خوب نیست. میشه اقدا ...

بله عزیزم حتما بیفته روش بهش حقوق میدن بره بنیاد شهید شهرتون حتما پرونده داره اونجا...حتی نیم درصد هم جانبازی داشته باشه بهش حقوق میدن حتما مطمئن باشه ک میدن فقط پیگیر باشه بهش بگو بره بنیاد شهید جایی ک پروندش اونجاس

چقدره عزیزم شما اطلاع دارین؟

پایه حقوق عزیزم....برا بار اول یک میلیون و۸۰۰ میریزن...ولی رفته رفته زیادش میکنه سقف حقوقشو

ممنون که گفتی عزیزم ، خیر ببینی

مرسی گلی...همین الان زنگ بزن باباتو خوشحال کن....اینم بگم هرچقد زود اقدام کنه بهتره تاحقوقشو سریع بریزن

منو هم دعا کنین😍

مرسی از اطلاع رسانیت گلم.      یه نفرو میشناسم وضع مالیشم خوب نیس بهش میگم.  & ...

بله حتما بگو بره بنیاد شهید شرایطو بهش توضیح میدن

اینم بگم ک شک نداشته باشن ک حتما حقوق بهشون تعلق میگیره حتی بادرصد خیییییلی کم

بگین ناامید نباشن ب نوبت حقوق میریزن فقط باید بنیاد ثبت نام کنن یکم چن ماه طول میکشه تاحقوق بریزن